Noul Cod penal comentat. Partea speciala. Editia a II-a, revazuta si adaugita

Noul Cod penal comentat. Partea speciala. Editia a II-a, revazuta si adaugita
-10%
Anul publicării: 2014
Categoria: Cod
Preț: 179,10 lei
199,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Volumul de fata este continuarea lucrarii„Noul Cod penal comentat. Partea generala” si abordeaza dispozitiile Partii speciale a noului Cod penal.

Explicatiile articolelor cuprinse in Partea speciala se impun cu necesitate in aceasta perioada marcata de intrarea in vigoare a noului Cod penal, deoarece in cuprinsul Partii speciale au intervenit modificari semnificative fata de legislatia anterioara, modificari constand in introducerea unor institutii noi sau a unor corectii in textele Codului penal anterior, eliminarea unor paralelisme din reglementarea unor institutii si armonizarea dreptului penal roman cu sistemele celorlalte state membre ale Uniunii Europene.

Autorii au avut in vedere si modificarile legislative ulterioare publicarii noului Cod penal, aparute in materia prescriptiei si confiscarii extinse, precum si cele din Legea de punere in aplicare a noului Cod penal si a legislatiei conexe in materia executarii.

Nutrim speranta ca lucrarea de fata va constitui o experienta extrem de utila in practica judiciara si va imbogati si aprofunda in continuare si patrimoniul doctrine


Autori: Vasile Dobrinoiu, Ilie Pascu, Mihai Adrian Hotca, Ioan Chis, Mirela Gorunescu, Costica Paun, Norel Neagu, Maxim Dobrinoiu, Sinescu Mircea Constantin
Format: Academic, cartonat, legat, semn de carte
Data aparitiei: Martie 2014
Nr. pagini: 1150

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.2219 sec