Noul Testament si principiile dinamicii relatiilor in biserica

Noul Testament si principiile dinamicii relatiilor in biserica
-25%
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: Religie
Preț: 13,50 lei
18,00 lei (-25%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Aceste studii au fost realizate in urma grantului de cercetare oferit de IBTS in anul 2001, odata cu invitarea mea ca profesor asistent vizitator la Institutul Teologic Baptist din Praga.
Ele au privit pe deoparte, o analiza atenta a vietii bisericilor evanghelice, a dinamicii specifice acestor biserici, ceea ce a dus la conturarea primei parti.
In al doilea rand, observand diviziunile care tind sa afecteze viata acestor comunitati crestine, si nu numai a lor, s-a nascut partea a doua care incearca sa priveasca la managementul conflictelor in mod sistematic, academic, dar sa ia in considerare si principiile biblice de rezolvare si control al conflictelor.
In al treilea rand, dorinta adancirii paradigmelor biblice, luate in contextul lor cultural, a condus la cel de al treilea studiu, despre conflict si mediere in cartea Faptelor Apostolilor. Problematica conflictelor in NT si a rezolvarii lor, in lumina cuvantului lui Dumnezeu, ramane larg deschisa si exista multe alte exemple biblice care merita aprofundate.
Cartea de fata doreste sa invite la cugetare, la studiu biblic, la ascultare de Dumnezeu in meandrele experientelor vietii, la o marturie frumoasa de crestin.


Anul aparitiei: 2009

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1467 sec