Nu apocalipsa !!! Programul planetar de actiune urgenta

Nu apocalipsa !!! Programul planetar de actiune urgenta
-15%
Editura:
Anul publicării: 2012
Categoria: Carti diverse
Preț: 25,02 lei
29,43 lei (-14,98%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Acest program planetar vizeaza evitarea (doar prin intermediul ajutorului ce ne vine de la DUMNEZEU a) unei catastrofe ce a fost prevestita si totodata infatisata printr-o infricosatoare viziune in fata a peste 70 de mii de fiinte umane de catre Fecioara Maria in cursul aparitiilor si al manifestarilor ei miraculoase ce au avut loc la Fatima in anul 1917.
Va prezentam in serial lucrarea profesorului yoga Greogorian Bivolaru in care ne este oferit un procedeu (a carei eficacitate a fost deja dovedita intr-o alta angrenare colectiva) cu ajutorul caruia poate fi evitat cataclismul apocaliptic, catre care se indreapta omenirea ca urmare a incalcarii legilor divine, prevestit in mai multe aparitii ale Fecioarei Maria. Desi aceste profetii au fost confirmate recent de oameni de stiinta prestigiosi, marea masa a oamenilor a ramas in aceeasi stare de letargie, scepticism, ignoranta si indiferenta.


Stiinta nu a reusit sa gaseasca o solutie pentru a stopa aceasta  catastrofa planetara. Cu toate acestea, DUMNEZEU ne-a dezvaluit aceste adevaruri teribile, reveland,  totodata, modalitati prin care oamenii lucizi, inteligenti, maturi, responsabili pot actiona cu daruire si credinta, apeland Gratia Divina pentru aceasta planeta.
Studiind cu multa atentie si neintarziat continutul acestei brosuri, vom descoperi (si este posibil ca unii dintre noi sa ne cutremuram) ca unii cercetatori si oameni de stiinta prestigiosi ne-au avertizat deja anul acesta (2010) ca planeta Pamant are toate sansele sa se confrunte cu dezlantuirea unei inspaimantatoare catastrofe, ce ar provoca la scurt timp dupa aceea moartea a zeci de milioane de fiinte umane. Devenind constienti de toate acestea, va fi usor sa ne dam seama ca, fara indoiala, acesta este si va ramane sensul profetiilor si revelatiilor pe care Fecioara Maria ni le-a facut la Fatima. In plus, devine (abia acum) cu putinta sa intuim care este talcul ascuns al acelei viziuni infricosatoare la care au asistat la un moment dat– deloc intamplator– peste 70.000 de fiinte umane care au fost martore la aparitia ei miraculoasa. In timpul acelei viziuni, toti cei prezenti au vazut cum Soarele se desprinde de pe cer si se indreapta catre Pamant cu o mare viteza. In acele clipe, toti cei prezenti au trait momente de groaza cumplita, deoarece au fost fulgerator convinsi ca globul solar chiar se va prabusi pe Pamant. Cu toate ca acea cumplita viziune colectiva (ce continua sa ramana o mare enigma) s-a produs cam acum un secol, in anul 1917, iata ca in zilele noastre (in anul 2010), unii cercetatori si oameni de stiinta prestigiosi trag actualmente semnalul de alarma si ne avertizeaza ca un astfel de fenomen (exact asa cum a fost acela ce i-a fost infatisat prin intermediul unei viziuni terifiante multimii de oameni prezenti la Fatima) poate sa se produca oricand in realitate, dezlantuind la scurt timp dupa aceea o cumplita catastrofa planetara, ce ne-ar putea afecta in viitorul apropiat chiar si pe noi, cei care citim acum aceste randuri. Zeci de milioane de fiinte umane (iar aceasta este o estimare minima) ar putea muri datorita efectelor distrugatoare neobisnuite, de lunga durata, ce ar putea sa apara in urma dezlantuirii unei astfel de catastrofe.
La ora actuala, este cvasi-evident pentru noi toti ca intreaga stiinta ce exista pe aceasta planeta este (deocamdata) complet neputincioasa, si tocmai de aceea, ea este, prin urmare, incapabila sa faca fata unei astfel de catastrofe planetare sau chiar sa o evite. Coreland intr-un mod inteligent profetiile Fecioarei Maria cu actualele previziuni sumbre ale oamenilor de stiinta, ne putem da seama cu usurinta, ca o astfel de catastrofa planetara s-ar putea dezlantui oricand in viitorul apropiat, de indata de ar apare anumite conditii favorizante. Avand in vedere acest adevar evident (ca stiinta acestei planete este complet neputincioasa), va oferim in premiera o eficienta si suprema alternativa ce ne va permite (speram!!!) sa evitam, numai cu ajutorul lui DUMNEZEU, aceasta cumplita catastrofa planetara care se profileaza pentru noi toti si pentru planeta Pamant in viitorul apropiat. Este necesar sa avem in vedere ca aceasta alternativa dumnezeiasca pe care o expunem in cadrul acestei brosuri va opera (atat spre binele nostru individual, cat si pentru binele tuturor) daca multi dintre noi vom actiona de acum incolo (la anumite ore) NUMAI LA UNISON.

Prin intermediul acestei METODE SUPREME SI EFICIENTE pe care o vom putea pune (fiecare dintre noi) in practica, indraznim deja sa speram ca va fi cu putinta (ca datorita ajutorului miraculos pe care il vom primi [de fiecare data] de la DUMNEZEU TATAL) sa ispasim, prin intermediul acestor sacrificii si eforturi individuale sustinute si adecvate (ce Ii sunt placute lui DUMNEZEU), dezlantuirea unei astfel de catastrofe.

Este, totodata, stringent necesar sa speram cu totii ca pana la urma com reusi aceasta, chiar daca la prima vedere o astfel de reusita pare a fi de domeniul imposibilului. In realitate, nu trebuie sa pierdem nicio clipa din vedere ca profetiile deja faimoase ale Fecioarei Maria care au fost facute la Fatima au avut si au, fara indoiala, un talc ascuns. Este esential sa ne dam seama ca aceste profetii infricosatoare nu au fost un„act gratuit” si inutil ce a fost realizaat pur si simplu„intamplator” la vremea respectiva de catre Fecioara Maria. Am da dovada de o imensa prostie sa ne imaginam, cumva, ca in cadrul acelei aparitii miraculoase si cu totul extraordinare, Fecioara Maria a dezvaluit pentru o multime de peste 70.000 de fiinte umane o cumplita viziune (ce anticipeaza, in vremurile pe care le traim, o ingrozitoare catastrofa ce ne asteapta in viitor), facand aceasta numai ca sa ne sperie. Este, de asemenea, evident ca acea viziune infricosatoare nu ne-a fost revelata doar ca sa ne anunte ca, de fapt, totul este iremediabil pierdut si ca, DATA FIIND ACEASTA FATALITATE, nu ne ramane nimic altceva de facut decat sa stam cu„mainile in san” si sa asteptam complet paralizati ca inevitabilul sa se produca (in viitorul apropiat). Este, de asemenea, evident ca declansarea unei astfel de catastrofe planetare ne va putea afecta pe noi toti si, totodata, pe fiecare in parte.
Un aspect ocult si cel mai adesea nebanuit (de catre marea majoritate a fiintelor umane) este acela ca in cazul realizarii zilnice a METODEI SUPREME SI EFICIENTE ce este expusa aici (in cadrul acestei brosuri), fiecare fiinta umana ce o va face intr-un mod corect corect si perseverent va atrage (de fiecare data) in ambianta subtila tainica a planetei Pamant, prin intermediul Duhului Sfant, atat energiile tainice dumnezeiesti ale Gratiei lui DUMNEZEU, cat si energia enigmatica a VOII (Vointei) lui DUMNEZEU. Totodata, prin intermediul METODEI SUPREME SI EFICIENTE va fi atrasa, si apoi canalizata in sfera subtila a acestei planete, manifestarea enigmatica a realitatii ATOTPUTERNICIEI (Omnipotentei) lui DUMNEZEU. Atunci toate acestea se vor produce de fiecare data la unison prin intermediul tuturor fiintelor umane ce vor realiza aceasta. Cu acea ocazie, fiecare dintre cei care vor realiza METODA SUPREMA SI EFICIENTA vor deveni, totodata, niste sui generis canale tainice, in si prin care va fi din plin invocat si apoi manifestat ajutorul si sustinerea miraculoasa ce ne va veni de fiecare data de la DUMNEZEU TATAL.
Toate acestea vor fi, totodata, niste miraculoase daruri ce ne vor veni, de fiecare data, de la DUMNEZEU. Aceste daruri dumnezeiesti, tainice si indescriptibile, se vor revarsa in si prin fiintele noastre, manifestandu-se cu o mare putere divina datorita fenomenelor ascunse de unison si rezonanta oculta® ce se vor produce de fiecare data.
Aceste fenomene vor fi din ce in ce mai pregnant constientizate sub forma unui tainic camp de  forta  divina  colectiva,  ce  va  contribui  in  mod  gradat  la  transformarea  ambiantei  subtile energetice a planetei Pamant. Aceasta actiune benefica planetara ce se va realiza la unison va avea, in acelasi timp, ecouri profunde si la nivelul noosferei (sfera cea tainica si invizibila a ideilor, a intentiilor, a gandurilor si a inteligentei planetare ce exista in campul subtil enigmatic al planetei Pamant). Indraznim sa speram ca  toate aceste daruri dumnezeiesti, pe care  le vom  invoca de fecare data cu umilinta si cu o credinta puternica, profunda si deplina, se vor revarsa apoi atat asupra noastra, cat si asupra intregii planete si vor provoca atat imediat, cat si ulterior, profunde si durabile transformari spirituale (ce sunt deocamdata imprevizibile) in sfera subtil energetica, ascunsa, a planetei Pamant, care actualmente este, mai mult ca niciodata,„bolnava“ datorita pacatelor, faradelegilor si raului ce s-a acumulat si continua sa se acumuleze pe zi ce trece,  in ambianta ei subtila.
Toate aceste daruri dumnezeiesti  (pe care  le vom  invoca fecare spre a fi atrase si facute sa se manifeste prin fintele noastre) vor genera  in mod gradat o transformare profunda, durabila si totodata  nebanuita,  ce  va  avea  o  inraurire  extrem  de  puternica,  chiar  extraordinara  in  ceea  ce priveste posibilitatea de a neutraliza si de a anihila la nivel planetar acumularile malefice si, la modul general vorbind, tot raul ce a ajuns sa precumpaneasca in sfera subtila de forta a planetei Pamant.
In felul acesta, indraznim sa speram ca va deveni in mod gradat cu putinta ca talerul„balantei globale” a  energiilor  dumnezeiesti  ale  binelui,  ale  iubirii,  ale  adevarului,  ale  bunavointei, ale compasiunii, ale Gratiei dumnezeiesti si ale armoniei divine (ce se vor acumula si vor incepe sa devina extraordinar de puternice si active  in sfera subtila de  forta a planetei Pamant) va fi  in viitorul apropiat echilibrat si astfel se va produce un fenomen de regenerare care va avea un ecou profund si durabil la nivelul ambiantei planetare prin intermediul acestor daruri dumnezeiesti (ce vor avea pentru noi toti o valoare inestimabila). Indraznim totodata sa speram ca aceste daruri dumnezeiesti– pe care le vom invoca de acum inainte, reusind in felul acesta sa le atragem si sa le canalizam aici si acum (fiecare dintre noi) prin intermediul ajutorului imens (si deocamdata nebanuit) ce ne va veni, zi de zi, de la DUMNEZEU– vor contribui la ispasirea imensei acumulari planetare de greseli si  faradelegi  inainte ca  limita  rabdarii divine sa fIe atinsa si ca pedeapsa dumnezeiasca pe care umanitatea o merita sa se dezlantuie.  In felul acesta, devine cu putinta sa nadajduim ca aceasta salvare este cu putinta sa apara de indata ce un numar considerabil de finte umane altruiste, responsabile, mature spiritual si constiente se va mobiliza zi de zi de acum inainte (la unison) pentru a realiza intr-un mod corect, atent si perseverent METODA SUPREMA SI EFICIENTA pe care o avem de acum inainte la dispozitie.
Aceasta  revelatie  salvatoare  care  ne  vine  de  la  Bunul  DUMNEZEU  este  pentru  noi toti esentiala. Ea ar trebui sa ne mobilizeze si, totodata, sa ne motiveze pe cat mai multi dintre noi sa realizam (in acelasi timp si pentru binele nostru) zi de zi METODA SUPREMA SI EFICIENTA ce ne este oferita acum. Totodata, este cazul sa nu pierdem nicio clipa din vedere ca aceasta METODA SUPREMA SI EFICIENTA este, la randul ei, un dar extraordinar de valoros pe care DUMNEZEU ni-l ofera, in nesfarsita Sa iubire si bunatate, deoarece El nu vrea distrugerea noastra, a pacatosilor, ci vrea grabnica noastra  indreptare si  intoarcere catre El. Fiecare dintre noi (cei care vom efectua zi de zi aceasta METODA SUPREMA SI EFICIENTA) ne vom putea da seama de imensa ei valoare divina numai si numai daca o vom realiza perseverent, spre a o descoperi ca atare prin intermediul gramului esential si necesar de practica.
de profesor yoga Gregorian Bivolaru


Anul aparitiei: 2012
Nr.pagini: 415

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.4324 sec