Organizarea agentiei de turism. Manual pentru clasa a XI-a - filiera tehnologica, profil servicii, calificarea profesionala tehnician in turism

Organizarea agentiei de turism. Manual pentru clasa a XI-a - filiera tehnologica, profil servicii, calificarea profesionala tehnician in turism
-20%
Editura:
Anul publicării: 2008
Categoria: Altele
Preț: 12,80 lei
16,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Manualul abordeaza intr-un stil modern problematica actuala a organizarii unei agentii de turism, oferind instrumentarul necesar formarii unor priceperi si deprinderi adecvate, necesare obtinerii calificarii profesionale de tehnician in turism.
Pornind de la programa, nivelul de dezvoltare al elevilor, competentele prevazute in standardele nationale pentru pregatirea profesionala in domeniul turismului. In elaborarea manualului s-a urmarit pe de o parte asigurarea invatarii centrate pe elev si pe de alta parte formarea acestora pentru piata fortei de munca.
O particularitate a acestui manual o reprezinta modul de abordare a problematicii organizarii unei agentii de turism. Astfel, pentru a lega cat mai bine partea teoretica cu cea practica s-a realizat o prezentare paralela a structurii tehnice a agentiei de turism asa cum este ea evidentiata in literatura de specialitate si asa cum este ea intalnita in activitatea practica din Romania, aceasta fiind insotita de multiple comentarii si exemplificari.
Trebuie evidentiat faptul ca realizarea acestui manual s-a bazat pe consultarea unor specialisti din mediul profesional, directori ai unor agentii de turism din Bucuresti.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.2003 sec