Pachet de detoxifiere. Manual antistres, Ghid de detoxifiere, Alternative naturale la antibiotice, Ai grija singur de sanatatea ta

Pachet de detoxifiere. Manual antistres, Ghid de detoxifiere, Alternative naturale la antibiotice, Ai grija singur de sanatatea ta
-25%
Editura:
Anul publicării: 2008
Preț: 63,47 lei
84,62 lei (-24,99%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Pachetul contine pentru detoxifiere cuprinde patru carti:


1. Manual antistres.


Te simti deprimat si incordat? Vrei sa fii in plina forma mentala si fizica? Vrei sa detii instrumentele necesare care sa te ajute sa faci fata presiunilor de zi cu zi?

Acest manual analizeaza toti factorii de stres si, astfel, te ajuta cu adevarat sa preiei controlul asupra vietii tale si sa te simti din nou calm si echilibrat. Cartea prezinta cele mai moderne tehnici de management al stresului, precum programarea neurolingvistica, dar si informatii de ultima ora despre avantajele exercitiului fizic si mental, fiind atat o sursa de inspiratie, cat si o suma de sfaturi practice.

Autorii sunt membri ai Asociatiei Internationale de Management al Stresului. Tin cursuri la Universitatea Metropolitana din Manchester si in lumea intreaga, preyentand programe de management al stresului adaptate diferitelor profesii si ramuri industriale.


Autor(i): Terry Looker, Olga Gregson
Numar de pagini: 256
Anul aparitiei: 2009
Format: 13x20 cm

2. Ghid de detoxifiere. Metode simple de eliminare a toxinelor din organism.

Confruntat cu o dubla necesitate, de a compensa in mod real impactul nociv al modului si al mediului sau de viata asupra organismului si de afla calea spirituala in functie de aspiratiile specifice (ca o compensare necesara fata de zbaterea in material), omul modern poate recurge, pentru a-si intari mijloacele de aparare ale organismului, la modificarea alimentatiei (prin selectia alimentelor, a provenientei, cantitatii si calitatii acestora), la diminuarea aportului de substante toxice in organism prin consumul unor droguri (tutun, alcool, cafea, medicamente) si la practicarea regulata a unor exercitii fizice (pentru a combate asa-numita autointoxicare, cauzata de sedentarism si imposibilitatea oxidarii deseurilor interne, rezultat al metabolismului celular). Compensatii pertinente fata de agresiunea toxica sporita la care este supus omul zilelor noastre, masurile enuntate par totusi depasite, mai cu seama in mediul urban, de agresivitatea incarcaturii toxice, generatoare de numeroase maladii, iar solutia nu se intrevede decat in interventia transanta a tehnicilor corporale de detoxifiere si o corectare constienta a alimentatiei.
Celor hotarati s-o rupa cu trecutul lor toxic le sta acum la indemana cartea lui Christopher Vasey– apreciat naturopat, atat pentru cercetarile intreprinse, cat si pentru lucrarile de referinta publicate (Alternative naturale la antibiotice, L’équilibre acido-basique, L’eau: source vitale de votre santé sau Les compléments alimentaires naturels)–, cale a tehnicilor de detoxifiere, vizandu-l atat pe individul sanatos, cat si pe cel suferind, cu un rol profilactic si urmarind, cu deosebire, intarirea functiilor organelor eliminatoare (prin folosirea unor elemente specific stimulatoare), cu rezultate dintre cele mai spectaculoase in eliminarea tulburarilor sau afectiunilor, in recastigarea poftei de viata! In acest spirit si intr-un limbaj accesibil, lamuritor, lucrarea furnizeaza date indispensabile pentru o buna intelegere a functiei de curatare a organismului (drenare), a ratiunii acesteia si a metodelor prin care se poate realiza.

CUPRINS
Partea I. Drenarea toxinelor (drenajul; emonctoriile; derivatiile)
Partea a II-a. Dezincrustarea deseurilor preofunde (dezincrustajul; tehnicile de dezincrustaj)•

Concluzii• Anexe (note despre folosirea plantelor medicinale; masajul zonelor reflexogene plantare; dezintoxicarea toxicomanilor si curele de drenaj; cure de slabire si detoxificare)

Bibliografie

Index al drenantilor si al tehnicilor.


Autor(i): Christopher Vasey
Numar de pagini: 224
Anul aparitiei: 2008
Format: 13x20 cm

3. Alternative naturale la antibiotice.

ATI RACIT? NU VA GRABITI SA DATI FUGA LA FARMACIE!
O VIZITA PRIN CAMARA CASEI V-AR PUTEA ADUCE CHIAR... VINDECAREA!

Fara sa mai constituie– si asta de ceva vreme chiar– hapul miraculos, aruncat in lupta de combaterea pana si celei mai neinsemnate dintre maladii, antibioticele alopate isi arata din ce in ce mai putin eficienta, ba chiar contribuie la slabirea de durata a sistemului imunitar al organismului. Natura in schimb, asa cum a facut-o dintotdeauna, propune ea insasi antibiotice, luptatori de nadejde impotriva infectiilor si, totodata, elemente de protejare si de intarire a terenului organismului, locul in care se desfasoara bataliile antiinfectioase. Asa stand lucrurile, ne-am putea intreba, cat se poate de firesc: Bine, dar cum se face ca s-a uitat de ele si nu sunt utilizate? Revolta ar fi si dreapta– caci miile de ani ai Antichitatii si Evului Mediu stau marturie pentru exploatarea intensa, din punct de vedere medical, a vegetalelor–, dar si nedreapta, mai cu seama cu cat, in ultimele decenii, totusi, cercetari de anvergura le-au reconsiderat importanta, permitand o mai buna cunoastere a eficacitatii terapeutice avute si a spectrului lor larg de actiune, caci o mare parte dintre ele pot fi angajate si in confruntarea cu virusii.
In privinta acestor antibiotice naturale, cartea elvetianului Christopher Vasey– apreciat naturopat, atat pentru cercetarile intreprinse, cat si pentru lucrarile de referinta publicate (Ghid de detoxifiere, L’équilibre acido-basique, L’eau: source vitale de votre santé sau Les compléments alimentaires naturels)–, constituie un ghid competent, o pledoarie limpede si accesibila, dublata de o argumentatie riguroasa, in cadrul careia un numar de 20 de asemenea antibiotice propuse de natura, cu precadere asa-numitele uleiuri esentiale– intre care eucaliptul, busuiocul, cimbrul, lavanda sau oregano– isi prezinta cartile de vizita terapeutice si isi detaliaza modurile de folosire, dovedind rezerve terapeutice nebanuite.

CUPRINS:
• Antibioticele naturale de-a lungul istoriei• Microbii• Bolile infectioase• Sistemul imun• Antibioticele• Antiobioticele naturale• Tratamentele cu antibiotice naturale (infectiile tubului digestiv; infectii ale cailor respiratorii si ORL; infectii ale cailor urinare; infectiile genitale ale femeii; infectiile genitale ale barbatului; infectiile cutanate; alte infectii)• Corectarea terenului• Flora intestinala si bolile infectioase• Bibliografie.


4. Ai grija singur de sanatatea ta. Alimentatie, activitati fizice, sexualitate, somn, stres, medicina traditionala chineza.


Medicina traditionala chineza ne poate ajuta sa traim mai bine zi de zi. Intr-o societate in care avem tendinta de a merge cu problemele noastre de sanatate doar la medic, aceasta ne invata, dimpotriva, ca fiecare om poate juca un rol activ in apararea propriei sanatati.
Lucrarea constituie si un ghid complet de digitopunctura si automasaj. Prin numeroasele desene explicative, ea ne arata cum sa ne vindecam dedurerile cele mai frecvente: cu gesturi simple si in mod progresiv.
Cartea aceasta va poate ajuta sa va mentineti vitalitatea si sanatatea.


Autor(i): Sandrine Mercier, Matteo Pepe-Espert
Numar de pagini: 336
Anul aparitiei: 2008
Format: 16x23 cm

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.2346 sec