Pachet fotografie - Ochiul fotografului si 101 ponturi in fotografie

Pachet fotografie - Ochiul fotografului si 101 ponturi in fotografie
-28%
Editura:
Anul publicării: 2013
Categoria: Curs
Preț: 100,08 lei
139,00 lei (-28%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Pachetul contine doua carti:


Ochiul fotografului - Compozitie si design pentru cele mai bune fotografii


Designul este cel mai important factor in obtinerea unei fotografii reusite. Capacitatea de a intui potentialul unei scene si de a organiza apoi toate elementele grafice intr-o compozitie captivanta, de efect, reprezinta una dintre retetele de succes in cadrul artei fotografice.

Fotografia digitala a introdus o noua dimensiune a designului, atat datorita feedbackului care se realizeaza la momentul surprinderii cadrului, cat si a posibilitatilor de editare in etapa de postproductie, in scopul imbunatatirii imaginii. Acest aspect a influentat profund felul in care lucreaza astazi fotografii profesionisti.

Autorul demonstreaza insa cum oricine isi poate dezvolta abilitatea de a descoperi si de a surprinde imagini digitale deosebite, explicand cum si de ce anumite cadre sunt reusite, iar altele, nu. Continand imagini si scheme edificatoare, cartea exploreaza toate abordarile traditionale ale compozitiei si designului, dar prezinta si tehnici digitale mai moderne, precum stitching si HDRI, menite sa extinda posibilitatile cadrului fara a compromite viziunea fotografului.Data aparitiei: 11. 10. 2013
Tip coperta: Brosata
Format: 222 x 255
Nr. pagini: 192101 ponturi de baza in fotografia digitala


Secretele unuia dintre cei mai mari fotografi profesionisti din lume! Pentru prima data, renumitul fotograf si autor de lucrari de specialitate, Michael Freeman, reveleaza experienta sa din interiorul lumii fotografilor profesionisti. Bazata pe multi ani de experienta, 101 ponturi de baza in fotografia digitala explica in imagini color felul in care iti poti folosi aparatul digital in mod eficient si creativ si cum poti gandi fotografia ca un expert.


Data aparitiei: 06. 10. 2010
Tip coperta: Brosata
Format: 210 x 235
Nr. pagini: 176
Vezi și alte cărți: fotografii

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.3234 sec