PACHET PROMOTIONAL 4 CARTI - ARGILA-CACCAO, CAFEA, CEAI-ANDIVE, CICOARE, ANGHINARE- NERVII MEI, OOOFFF VAI DE EI!

PACHET PROMOTIONAL 4 CARTI - ARGILA-CACCAO, CAFEA, CEAI-ANDIVE, CICOARE, ANGHINARE- NERVII MEI, OOOFFF VAI DE EI!
Editura:
Anul publicării: 2008
Categoria: Colectii
Preț: 10,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

1. ARGILA- ingerul pamantului
Se spune despre ea, in toate scrierile vechi ca ar fi botezata de Iisus, Ingerul Pamantului, argila rosie mocirloasa, noroiul argilos putand sa traga durerile, umflaturile, sa indrepte oasele, sa omoare tumorile. Se pare ca adevarul acesta este:puterile argilei tin aproape de miracol, de minune, de incredibil. Talentele ei multiple o fac sa fie utilizata in cele mai diverse suferinte si afectiuni. Rezultatele obtinute sunt de multe ori incredibile, iar o boala vindecata cu ajutorul argilei rareori isi mai poate arata coltii. Argila a fost un medicament de prim rang Antichitate, in Renastere si devine, azi, un Medicament Natural al Viitorului.
2. CACAO, CAFEA, CEAI- trei stimulente naturale barfite pe nedrept
Avem o veste buna: cafeaua nu este o"otrava", asa cum ni se spunea odata, ceaiul ala tare si negru nu face numai"rele", iar cacaua are si ea multe calitati.
Asa, beti-le, dragii nostri, fara atatea temeri, numai sa nu exagerati. Ca vorba ceea din batrani"tot ce-i mult, strica", sfanta ramine!
Fara glume acum, s-a dovedit stiintific ca din toate aceste trei plante deosebite se obtin licori si preparate fortifiante, si revigorante si hranitoare, si stimulente, si...cate si mai cate!
3. ANDIVE, CICOARE, ANGHINARE- triunghiul magic al sanatatii
Nu exista in lumea verde alte plante care sa aiba o asemenea putere de-a curata oragnismul de tot ceea ce-l"strica":resturi, toxine, deseuri, otravuri....! Nu exista alte legume care sa ne intareasca, sa ne schimbe sangele, sa ne spele intestinele, sa ne intinereasca si purifice ficatul.
Mancati ANDIVE! Tratati-va cu CICOARE! Dezintoxicati-va cu ANGHINARE!
4. NERVII MEI, OOOFFF VAI DE EI!- trei remedii imbatabile: ceaiurile, capsule, complemente alimenatare
Nu stiu daca mai are rost vreo prezentare. Cum sa n-ai nervi, frate draga? CUUM?Inflatie, scumpirile-cu nemiluita si....cu toptanul, mizeria-mizerie, saracia-lucie, lipsurile-nu le ducem dorul...
EIII!!!!Traiasca tarnzitia si toti cei ce ne-o explicara inca din '90 incoace, fericiti ca stiu sa dea din gura si ca au intotdeauna si gura si burta pline.
Dar noi???
Noi avem Nervii!
HAI SA_I POTOLIM.
Cumparati cartea si cititi-o litera cu litera:noi am experimentat multe din cele ce va destanuim si dumnevoastra si bine ne-a mai priit, bine ne-a facut, bine ne simtim!
MOARTE NERVILOR!

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1614 sec