Pachet promotional 4 carti - Ceaiurile mele de dragoste-Cum se vindecă impotenţa şi frigiditatea doar cu ceaiuri, Borşuri, ciorbe, supe-150 de reţete, Usturoiul senatorul legumelor

Pachet promotional 4 carti - Ceaiurile mele de dragoste-Cum se vindecă impotenţa şi frigiditatea doar cu ceaiuri,  Borşuri, ciorbe, supe-150 de reţete, Usturoiul senatorul legumelor
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: Fiecare carte din pachet contine 80 pagini
Categoria: Sfaturi practice
Preț: 10,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

1. Ceaiurile mele de dragoste / Cum se vindecă impotenţa şi frigiditatea doar cu ceaiuri - Numar pagini: 80
În prima parte cartea ne prezintă o descriere a aparatelor genitale masculine şi feminine, precum şi funcţiile dar şi disfuncţiile specifice acestora, printre care şi cea mai pregnantă, STERILITATEA, pentru ca în cea de-a doua parte să ne ofere prin intermediul reţetelor pe bază de ceaiuri, remediul garantat pentru aceste incomode neajunsuri.
2. Borşuri, ciorbe, supe / 150 de reţete pentru orice buzunar
Cartea de faţă ne prezintă o gamă largă de reţete apetisante pentru toate gusturile, dar în acelaşi timp şi pentru orice buzunar, ţinând cont că pentru achiziţionarea ingrenientelor necesare preparării lor nu trebuie să cheltuim prea mult.
3. Usturoiul senatorul legumelor / Aliment dar şi medicament pentru 50 de boli
Prin imtermediul acestei cărţi ne sunt dezvăluite secretele vindecării diverselor boli cu ajutorul usturoiului. Printre acestea se numără, Acneea, Abcesele, Arterita, Bronşita, Impotenţa şi Pietrele la rinichi. În prima parte vom regăsi reţetele specifice de tratament, iar în cea de-a doua parte ne sunt prezentate reţete culinare pe bază de usturoi care ne ajută să ne menţinem vitalitatea şi tinereţea.
4. Hai să mâncăm picant ! / 150 de reţete condimentate
În această carte ne este prezentat fiecare condiment în parte precum şi grupa de alimente la prepararea cărora este indicat să îl folosim, venind apoi în completare cu diferite reţete care necesită folosirea acestora. Pe lângă acestea, cartea de faţă vine în completarea celei dintâi cărţi ,, Să ne tratăm cu piper “, în care ne sunt prezentate beneficiile tratării anumitor afecţiuni cu ajutorul condimentelor.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1608 sec