Pachet promotional 4 carti - Mâncăruri de post-150 de reţete ieftine, Macaroanele, dar nu numai ele!-150 de reţete, Ceaiurile mele pentru oase-200 de reţete, Sandvişuri-200 de reţete de gustări

Pachet promotional 4 carti - Mâncăruri de post-150 de reţete ieftine, Macaroanele, dar nu numai ele!-150 de reţete, Ceaiurile mele pentru oase-200 de reţete, Sandvişuri-200 de reţete de gustări
Preț: 10,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: Fiecare carte din pachet are 80 pagini
Categoria: Sfaturi practice

DESCRIERE

1. Mâncăruri de post / 150 de reţete ieftine şi apetisante
Pentru a nu resimţi prea mult diferenţa dintre preparate în perioada în care ţinem post, am grupat în această carte reţete diverse cărora le-am adăugat un plus de condimente şi sosuri ce le va face mult mai apetisante. În acelaşi timp, am încercat să ne axăm pe preparate naturiste şi implicit dietetice pentru a veni în ajutorul persoanelor suferinde care totuşi doresc să ţină post.
2. Macaroanele, dar nu numai ele! / 150 de reţete pe bază de paste făinoase
Hrănitoare şi uşor de preparat, pastele făinoase pot fi servite fie ca fel principal, fie ca şi garnitură lângă alte mâncăruri sau ca desert. Cartea de faţă cuprinde reţete pentru prepararea acestora cât şi reţete pentru prepararea sosurilor specifice lor.
3. Ceaiurile mele pentru oase / 200 de reţete pentru tratarea reumatismului
Fie că este vorba de inconvenientele apărute odată cu înaintarea în vârstă, fie că această maladie se instaurează încă de la vârste fargede, disconfortul cauzat este acelaşi, de aceea ne propunem ca prin intermediul acestei cărţi să vă facem cunoscute câteva remedii naturiste împotriva reumatismului şi a celorlalte boli derivate din acesta, ca artroza, lumbago şi artrozele.
4. Sandvişuri / 200 de reţete de gustări
O carte adecvată epocii în care trăim, în care timpul liber şi implicit cel al pregătirii hranei este din ce în ce mai scurt, ceea ce ne obligă să ne mulţumim cu gustări şi aperitive servite de cele mai multe ori pe fugă şi în locuri din cele mai diverse, altele însă decât propria bucătărie. Vom găsi în carte o gamă largă de reţete pentru prepararea diverselor paste necesare pregătirii sandvişurilor, reţete diverse de aperitive, care mai de care mai apetisante şi în acelaşi timp uşor de pregătit.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.071 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.