Palabras y colores - Carte de colorat Limba Spaniola

Palabras y colores - Carte de colorat Limba Spaniola
-15%
Editura:
Anul publicării: 2014
Categoria: Carti de colorat
Preț: 8,50 lei
10,00 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Formulele de salut si de prezentare, numerele, culorile, sala de clasa, familia, jocurile, calendarul, anotimpurile, animalele, fructele, pescuitul, cateva profesii si sarbatoarea carnavalului fac parte din universul magic al copilariei in limba spaniola.

Micutii invata si asociaza cu usurinta imagini, cuvinte, emotii, diverse situatii de viata. In versuri vesele si rime colorate.

In acelasi timp, copiii reusesc sa isi fixeze cunostintele prin activitati de colorare, conturare a desenelor.

Adresate deopotriva prescolarilor si elevilor din clasa pregatitoare si din ciclul primar, cele 10 carticele din Colectia Nota 10 propun un format original de invatare in joaca.

De la elementele cele mai simple– forma, culoare, insemne elementare–, la tabla inmultirii si reguli gramaticale, toate sunt prezentate in versuri jucause, usor de retinut deopotriva pentru copii si educatori.

Folosite acasa, la gradinita sau la scoala, cele 10 carticele de activitati compun un set complet de resurse educationale auxiliare programei scolare, cu care concorda, oferind parintilor si educatorilor acele instrumente de concentrare a atentiei si energiilor micilor cititori catre elementele de invatare specifice prescolarilor si scolarilor mici.

Realizate de un colectiv de autori experimentati, lucrarile prezinta, intr-un cadru educational unitar, un continut atractiv deopotriva prin grafica si joc literar, oferind micilor cititori un mod placut si instructiv de a-si petrece timpul, jucandu-se si invatand cu placere.

Pentru a vedea fragmente din carte dati click pe Link-ul de mai jos:

Palabras y colores - Carte de colorat Limba Spaniola

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1184 sec