Personalitati care au marcat istoria romanilor

Personalitati care au marcat istoria romanilor
Editura:
Anul publicării: 2012
Categoria: Carti diverse
Preț: 32,90 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

In spatiul romanesc - asezat intr-o zona de convergenta a diverselor culturi si civilizatii - s-au remarcat, de-a lungul istoriei, o serie de lideri politici, militari si religiaosi sau oameni de cultura. Fiecare dintre acestia a actionat, pozitiv sau negativ, avand in vedere interesele - ale propriului popor sau tinand cont de interesele starine ori de cele personale. Rezultatele si urmarile activitatii lor au dat, in acelasi timp, masura caracterului fiecaruia dintre ei.
Volumul prezinta, intr-o succesiune logica si cronologica corespunzatoare, aspectele majore si caractersiticile generale ale istoriei romanilor prin aducerea in prim plan a personalitatilor care au fost parte activa a acesteia, cu scopul de a pune cat mai bine in evidenta particularitatile spatiului romanesc in contextul general - continental sau regional.
Cartea este un bun punct de pornire pentru cititori - mai mici sau mai mari, atat la scoala cat si acasa - in cautarea de informatii detaliate despre oameni, evenimente politice sau militare, tratate, actiuni culturale, constructii, documente sau alte aspecte mentionate in text.


Nr. pagini: 96
An aparitie: 2012
Format:22x30 cm
Vezi și alte cărți: Spatiul, Romanesc

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1504 sec