Personalitati care au marcat Religia Romanior. Editie ilustrata

Personalitati care au marcat Religia Romanior. Editie ilustrata
-15%
Editura:
Anul publicării: 2012
Categoria: Carti cu imagini
Preț: 31,37 lei
36,90 lei (-14,99%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Personalitati care au marcat religia romanilor incearca sa il introduca pe cititor in lumea celor ce au marcat intr-un fel sau altul constiinta religioasa a poporului roman. Identitatea culturala a Romaniei a fost dintru inceput strans legata de identitatea crestina, poporul roman fiind unul din putinele popoare ce nu are o data concreta a increstinarii, aceasta producandu-se in acelasi timp cu etnogeneza poporului nostru.

In acest context fascinant al impletirii dintre constiinta nationala si constiinta crestina, numele personalitatilor ce au avut un rol in aceasta capata o incarcatura deosebita. In carte de fata puteti descoperi 86 astfel de personalitati, printre care se regasesc: Arsenie Boca, Ilie Cleopa, Dumitru Staniloae, Sf. Ier. Dosoftei, Diaconul Coresi, Sf. Ier. Andrei Saguna, Gala Galaction s. a.

 Fiecare personalitate, pe langa textul ce ofera o privire de ansamblu in viata sa, este de asemenea insotita de ilustratii graitoare ce redau episoade semnificative din viata acestora.

Nr. de pagini: 96

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0995 sec