Petala
54,06 lei
56,90 lei (-4,99%)

Petala

Petala
-5%
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Tratat
Preț: 54,06 lei
56,90 lei (-4,99%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Detalii produs

Un album de versuri si fotografii despre deliciile detaliilor cotidiene, Petala poate fi considerata o carte-obiect, prilej de inspiratie sau de reflectie asupra amanuntelor care ne fac viata frumoasa.
Imagini din arhiva personala, de la prieteni sau admiratori si-au gasit locul intr-un volum inedit de versuri si arta fotografica, ce insoteste si ilustreaza cel mai recent disc semnat de Alexandru Andries, Petala.
Albumul reproduce manuscrisele autorului, cuprinzind versurile celor 18 piese, insotite de mici desene si detalii grafice pe care Alexandru Andries le-a presarat printre rinduri. O mica bijuterie pentru admiratorii artistului, volumul scoate la iveala o parte din bucataria de creatie& inspiratie a noului disc: unele versuri sunt notate pe servetele, altele pe bilete de avion, fiecare poarta data si locul in care au fost compuse, precum si modificarile facute ulterior.
Fotografiile din album, desi provin din surse diferite, alcatuiesc un studiu unitar al detaliilor: simple, dar gratioase, poetice sau de-a dreptul comice, acestea au nu numai rolul de a insoti discul audio, ci si de a pune versurile in contexte noi.

Format: 21,5 x 21,5 cm
Numar de pagini:   120
Autor: Alexandru Andries

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

71,16 lei
74,90 lei (-4,99%)
Created in 0.1350 sec