Peter Selg, Suferintele Sufletului nathanic - Christologie antroposofica in ajunul Primului Razboi Mondial

Peter Selg, Suferintele Sufletului nathanic - Christologie antroposofica in ajunul Primului Razboi Mondial
-20%
Autor:
Anul publicării: 2015
Pagini: 112
Preț: 12,80 lei
16,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Acest studiu cu privire la dezvoltarea christologiei antroposofice in preajma izbucnirii Primului Razboi Mondial a fost elaborat de Peter Selg in iunie 2014, pornind de la o prelegere sustinuta la Basel, in cadrul unei manifestari organizate de ramura Paracelsus a Societatii Antroposofice, si i-a fost dedicat lui Sergej O. Prokofieff, cel care in opera sa a urmarit in detaliu tainele „Sufletului nathanic”.
 
Volumul a aparut la aniversarea a o suta de ani de la inceputul Primului Razboi Mondial si arata clar, conform spuselor lui Peter Selg, ca„cel putin dintr-o retrospectiva istorica”…„prin conferintele sale, Rudolf Steiner nu numai ca a oferit o privire de ansamblu asupra caracterului suferintelor prezentului contemporan si viitorului apropiat, ci a cautat sa-i pregateasca pe oameni pentru evenimentele dificile care urmau sa vina si pentru care era necesara o anumita forma de activitate spirituala de rezistenta”.

Cuprins:
Cuvant inainte 111
Rudolf Steiner, Cele patru jertfe ale lui Christos sicultura altruismului / Basel, 1 iunie 1914 172
Treptele premergatoare Misteriului depe Golgota / Conferinta de la Basel si culminareachristologiei antroposofice inainte de izbucnireaPrimului Razboi Mondial 43
Note 99

Nr. de pagini: 112
Anul aparitiei: 2015

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1580 sec