Rudolf Steiner si Felix Koguzki - Contributia culegatorului de plante medicinale la antroposofie (Peter Selg)

Rudolf Steiner si Felix Koguzki - Contributia culegatorului de plante medicinale la antroposofie (Peter Selg)
-20%
Autor:
Anul publicării: 2015
Pagini: 142
Preț: 17,60 lei
22,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

„Mi s-a intamplat atunci sa cunosc un om simplu din popor. El calatorea in fiecare saptamana la Viena cu acelasi tren cu care calatoream si eu. Culegea plante medicinale si le vindea la farmaciile din Viena. Ne-am imprietenit. Cu el [Felix Koguzki] se putea vorbi despre lumea spirituala, ca unul care o vietuia in mod nemijlocit. Launtric era o persoana evlavioasa. Era neinstruit in tot ce tinea de educatia scolara.
 
Citise, ce-i drept, multe carti de mistica; insa ceea ce spunea era total neinfluentat de aceste lecturi. Era rezultatul unei vieti sufletesti ce purta in sine o intelepciune creatoare cu totul elementara. […] Se manifesta ca si cum el, ca personalitate, ar fi fost numai un organ de vorbire pentru un continut spiritual care voia sa vorbeasca din lumi tainice. […]

Modul sau de exprimare nu putea fi inteles de la inceput. Trebuia oarecum sa-i inveti mai intai. Nici eu nu il intelesesem la inceput. Insa de la prima intalnire am simtit cea mai profunda simpatie pentru el. Si astfel ma simteam din ce in ce mai mult ca si cum as fi impreuna cu un suflet din timpuri stravechi, care venea spre mine cu o stiinta primordiala instinctiva, neatinsa de civilizatia, stiinta si conceptiile prezentului.”
Rudolf Steiner

Nr. de pagini: 142
Anul aparitiei: 2015

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1169 sec