Povestile Cangurului pentru clasele I-IV (Limba si literatura Romana). Editia a II-a

Povestile Cangurului pentru clasele I-IV (Limba si literatura Romana). Editia a II-a
-20%
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Teste grila
Preț: 16,00 lei
20,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Cuvant inainte la cartea Povestile Congurului.

Cartea contine textele date la Concursul Povestile cangurului, in perioada 2007-2011, la clasele I-IV.
In partea a doua a cartii sunt traduceri adaptate ale subiectelor date la Concursul Cangurul Lingvist, limba engleza si limba franceza, in perioada 2008-2011.

Povestle Cangurului familiarizeaza elevii si profesorii cu un tip modern de varificare, practicat in intreaga lume: testul grila.

Se urmareste atat verificarea de limba si civilizatie, cat si dezvoltarea calitatilor competitive: intuitie, creativitate, capacitate de selectie, adatare la cerinte si rapiditate in luarea deciziilor.

Pentru clasele I si a II-a testele sunt alcatuite din cate 24 de intrebari, iar pentru clasele III-IV testul este alcatuit din 40 de intrebari. Fiecare intrebare valoreaza 1 punct. Timpul efectiv de lucru este de 45 de minute.


Acesta culegere va ajuta sa va familiarizati cu subiectele tip grila si, totodata, va introduce in lumea povestilor punandu-va atentia la incercare.

In plus, cartea reflecta activitatile desfasurate de castigatorii concursurilor Cangurul in diferite tabere si excursii din tara si strainatate.

Participanti sau nu la concursuri, elevii scolii primare gasesc in aceasta carte subiecte care incita la studiu si invatare, deschizandu-le o poarta catre textul literar.


Anul aparitiei: 2011
Nr. pagini: 212

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1098 sec