Povestile cangurului pentru clasele III-IV

Povestile cangurului pentru clasele III-IV
-20%
Editura:
Anul publicării: 2013
Preț: 16,00 lei
20,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE


CUVANT INAINTE
Scopul acestei lucrari este prezentarea testelor grila pentru clasele III-IV care au constituit subiectele concursului Povestile Cangurului de la prima editie pana in prezent cat si traduceri adaptate ale subiectelor date la concursul Cangurul lingvist limba engleza si limba franceza, din anul 2008 pana in prezent.

Istoric si organizare
Inspirat de Concursul International de Matematica Aplicata, Povestile Cangurului este o competitie menita sa promoveze studiul si utilizarea limbii si literaturii romane.
Este organizat de catre fundatia pentru Integrare Europeana Sigma si Institutul pentru Dezvoltarea Evaluarii in Educatie, cu spriiinui Ministerului Educa!iei, Cercetarii, Tineretului si Sportului
Initiat in 2007 ca proiect pilot adresat elevilor claselor I-II concursul Povestile Cangurului s-a extins din 2008 si la clasele III-IV. Subiectele sunt grupate pe clase astfel: clasa I, clasa a II-a, clasele III-IV
In anul scolar 2011-2012 concursul Povestile Cangurului pentru clasele I-IV a avut aproximativ 63000 participant! (dtn 1500 scoli].

Descriere
Povestile Cangurului familiarizeaza elevii siproiesorii cu un tip modern de verificare, practicat i'n intreaqa lume: testul grila.
Se urmareste atat veriiicarea de limba 1i civilizajie, cat 1i dezvoltarea catitatiior competitive: intuitie, creativitate, capacitate de selectie. adaptare la cerinte si rapiditate i'n luarea deciziilor.
Pentru  clasele I si a II-a testele sunt alcatuite din cate 24 de intrebari, iar pentru clasele III-IV testul este alcatuit din 40 de intrebari. fiecare intrebare valoreaza 1 punct. Timpul efectiv de lucru este de 45 de minute.
Concursurile se pot desfasura in orice scoala din tara in care sunt cel potin 10 elevi participanti la fiecare concurs. Organizarea la nivelol scolilor este incredintata unor cadre didactice care doresc sa se implice in aceasta actiune. Tabelele cu numarul de inscrisi pe clase sunt expediate pe adresa Fundatiei, care se ocupa de distribuirea formularelor de concurs, de receptia si corectarea fiselor de raspuns completate de concurenti si de acordarea premiilor.


Anul aparitiei: 2013
Nr. pagini: 154 Pentru a vedea fragmente din carte dati click pe imaginea de mai jos:
Povestile cangurului pentru clasele III-IV

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1306 sec