Praful Zanelor si salvarea Oului fermecat

Praful Zanelor si salvarea Oului fermecat
Editura:
Anul publicării: 2008
Preț: 45,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Praful Zanelor si salvarea Oului fermecat
Prilla, ultima zana sosita in Tinutul Tineretii Vesnice, este atat de ciudata, incat nici macar tinutul nu stie daca s-o primeasca sau nu in Limanul Zanelor. Prilla da mana cu alte zane atunci cand le intalneste pentru prima data si le spune: „Imi pare bine de cunostinta”, in loc sa le zica: „Zbor cu voi”. Mai mult, Zanei Clopotel ii spune Miss Clopotel. Se poarta mai degraba ca o Ciudatica (Ciudateii sunt oamenii din tinut), si nu ca una dintre zanele respectabile de acolo. Si, ca sa inrautateasca lucrurile si mai tare, Prilla habar nu are ce talent ii este harazit – in caz ca i-ar fi harazit vreunul.
Porumbita Mama, cea mai inteleapta creatura din Tinutul Tineretii Vesnice, crede totusi ca Prilla are si ea un har. Dar nici ea nu este foarte sigura.

Un uragan diabolic, o zana egoista, Capitanul Hook, niste sirene increzute, un soim de aur inspaimantator si un dragon afurisit pe nume Kito se amesteca toti intr-o delicioasa poveste care pune la incercare intelepciunea Porumbitei Mama, curajul Zanei Clopotel si ardoarea Prillei. Pana si copiii de Ciudatei – chiar si cititorii, oriunde s-ar afla ei – joaca un rol esential in a decide soarta Tinutului Tineretii Vesnice.

Praful Zanelor si salvarea Oului Fermecat este scrisa de castigatoarea premiului Newbery Honor, Gail Carson Levine, maestra a basmului modern. Ilustratiile cartii, uimitoare prin varietatea culorilor si precizia detaliilor, sunt semnate de David Christiana.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1407 sec