Praga (Ciao Guide)
26,91 lei
29,90 lei (-10%)

Praga (Ciao Guide)

Praga (Ciao Guide)
-10%
Editura:
Anul publicării: 2008
Preț: 26,91 lei
29,90 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Ghiduri de autor, scrise pentru tineri si varstnici, turisti de ocazie sau calatori de vocatie. Calatoriti cu ochii mintii asistand la istoria nasterii popoarelor.
Adevarate jurnale de calatorie, ghidurile va prezinta cu obiectivitate si sensibilitate tot ceea ce trebuie sa vizitati, dar si cum sa evitati neajunsuri sau neplaceri. Consultati micul atlas constituit din planuri stradale detaliate pe cartiere, pe sectiuni de interes general si cultural, precum si hartile traseelor transportului de suprafata si ale metroului.
Deosebit de utile sunt paginile in care veti gasi liste cu adrese, numere de telefon/fax, site-uri internet, program de lucru/vizitare pentru muzee, structuri de recreere si sport, edificii publice/private, restaurante, show-room, hoteluri, pensiuni, hosteluri, ambasade, consulate, centre culturale, informatii de uz general (inchirieri, fus orar, schimb valutar etc.), preturile practicate in restaurante/centre comerciale, precum si la ce preturi puteti manca, inchiria sau achizitiona economic, unde puteti apela in caz de urgenta. London Eye, Millennium Dome, Routemaster, Luvru, Disneyland, Parcul Asterix, Géode, Staré Mesto, Nové Mesto, Visehrad si atatea altele va asteapta sa le descoperiti in paginile seriei Ciao-Guide.

352pagini, policromie.
Format: 115 * 192mm.
Anul aparitiei:2008

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.3677 sec