Prevenirea bolilor cardiovasculare
13,80 lei
19,17 lei (-28,01%)

Prevenirea bolilor cardiovasculare

Prevenirea bolilor cardiovasculare
-28%
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Carti diverse
Preț: 13,80 lei
19,17 lei (-28,01%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Bolile cardiovasculare reprezinta prima cauza  a mortalita tii la nivel mondial, fiind responsabile de un deces din trei. Studiile stiintifice demonstreaza  ca  alimentatia este unul dintre factorii de risc cei mai importanti. Din fericire, este si cel asupra ca ruia se poate actiona usor in termenii prevenirii.
In aceasta  lucrare foarte documentata, Michel Montignac ne ajuta  sa  intelegem varietatea si amploarea factorilor de risc cardiovasculari. Autorul denunta  ideile preconcepute imaterie, reabilitand unele alimente cum sunt branzeturile, oua le, ciocolata neagra, vinul si chiar foie gras. Ca model de alimentatie corecta  este propusa  cea mediteraneeana, bogata  in fructe, legume, peste, ulei de ma sline, paine cu multe fibre etc. In plus, este readus in discuie asa-zisul paradox francez, datorat mai ales unui consum mediu, regulat, de vin.
Sprijinit de studii stiintifice care demonstreaza  ca  recomanda rile alimentare din dieta lui sunt printre cele mai bune pentru diminuarea factorilorderisccardiovasculari, Michel Montignac ne invita  inca  o data  sa  aborda m viata in cel mai bun mod, cel al gastronomiei nutritionale.Numar pagini: 208
Anul aparitiei: 2011

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1296 sec