Probleme actuale in dreptul bancar (Current issues in banking law)

Probleme actuale in dreptul bancar (Current issues in banking law)
Editura:
Anul publicării: 2008
Categoria: Carti diverse
Preț: 130,00 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Probleme actuale in dreptul bancar. Volumul Probleme actuale in dreptul bancar / Current issues in banking law contine o parte a comunicarilor prezentate la Conferinta internationala"Probleme actuale in domeniul juridic bancar" organizate de Asociatia Consilierilor Juridici din Sistemul Financiar-Bancar si Facultatea de Drept din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara in perioada 31 octombrie - 2 noiembrie 2007.
Acest eveniment - ce a constituit o premiera in peisajul juridic universitar romanesc, reunind juri?ti de prestigiu de pe 5 continente, proveniti din mediul bancar profesional, din banci centrale sau alte autoritati de supraveghere si din banci comerciale, precum si din mediul academic romanesc si european - a fost sponsorizat de Wolters Kluwer Romania.
Volumul contine 44 de lucrari, ordonate astfel cum au fost sustinute in cadrul conferintei si publicate integral in limbile romana si engleza, in cuprinsul carora au fost abordate probleme privind rolul bancilor centrale in economiile moderne, rela?iile dintre bancile centrale si institutiile de credit sau raporturile contractuale dintre banci si clientii lor, dar si subiecte conexe dreptului bancar.Pagini:    1024
Anul aparitiei: 2008
Tip coperta: Cartonata

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1365 sec