Proceduri obligatorii pentru Controlul Intern Managerial - Format CD

Proceduri obligatorii pentru Controlul Intern Managerial - Format CD
-10%
Anul publicării: 2015
Categoria: Cursuri
Preț: 804,42 lei
893,80 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE


Ca sa va completati procedurile lipsa sau ca sa le comparati pe cele intocmite de dvs. cu cele recomandate de specialisti, acum aveti la dispozitie CD-ul Proceduri obligatorii pentru implementarea Standardelor de Control Intern Managerial, conform O. S. G. G. nr. 400/2015.

    Aflati rapid ce etape si activitati obligatorii trebuie sa respectati astfel incat sa evitati amenda de 5. 000 de lei prevazuta de art. 27 si 28 din O. G. nr. 119/1999, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.

    Aveti pe loc 9 modele de proceduri de sistem privind implementarea Standardelor de control intern managerial: gata redactate, conform cerintelor impuse de O. S. G. G. nr. 400/2015.

    Aveti gata redactate alte 16 documente necesare pentru aplicarea procedurilor si pentru implementarea controlului intern in institutia dvs.

    Toate documentele de pe CD sunt editabile: le aveti disponibile si in varianta Word, sunt foarte usor de personalizat si le puteti printa integral!

    Mai mult, odata ce ati achizitionat CD-ul, beneficiati automat de Serviciul de actualizare a informatiei, conform modificarilor legislative (2 actualizari/an). In plus, semestrial, CD-ul dvs. se imbogateste cu noi modele de documente obligatorii pentru implementarea Standardelor de control intern managerial.

Format: CD
Anul aparitiei: 2015

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1072 sec