Proiectul Hades
22,50 lei
30,00 lei (-25%)

Proiectul Hades

Proiectul Hades
-25%
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: Non-fiction
Preț: 22,50 lei
30,00 lei (-25%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Proiectul Hades– o denumire elocventa pentru un proiect anspaimantator, pus la cale de Fortele Raului.
Dupa pierderea bataliei pentru cucerirea Raiului, Lucifer si angerii rebeli au fost alungati din Paradis si condamnati pentru eternitate la LumeaÎntunericului. Dornic sa se razbune si vazand ca omul este vulnerabil si poate fi ispitit, Lucifer-Satana inventeaza metode din ce an ce mai sofisticate de a ampiedica sufletele oamenilor sa intre anÎmparatia Cerurilor. El asi aduna o noua armata, Armata Rubiniilor, formata din descendentiiÎngerilor Decazuti (Nephilini), care detin importante functii politice, administrative, financiare, strategice, pana la cel mai analt nivel.
Acestei Forte a Raului i se opune o tanara ziarista de la Sattelite News Network (SNN), Cotten Stone, specializata an antichitati religioase, protagonista unei antregi serii pline de mistere, luptand pentru apararea Binelui.
Proiectul Hades nu este altceva decat o noua ancercare a Fortelor Raului de a prelua suprematia asupra omenirii. El consta antr-un plan diabolic de virusare a tuturor calculatoarelor, urmand sa afecteze toate sistemele globale, de la cele bancare, de aparare, comunicatiile, transporturile, utilitatile, pana la retelele energetice, ceea ce ar fi dus la o blocare completa a tuturor resurselor si la crearea unui haos general, omenirea autodistrugandu-se.
La capatul unui drum foarte anevoios, labirintic, presarat cu crime, rapiri, urmariri, Cotten Stone, ajutata de cardinalul John Tyler, istoric al Bibliei, presedintele agentiei Venatori– serviciul secret la Vaticanului -, reuseste sa dejoace toate planurile Fortelor Raului, sa gaseasca anainte de acestea un element enigmatic– thodiumul– absolut necesar pentru stocarea unei cantitati uriase de informatii an computerul cuantic, un supercomputer deosebit de important pentru viteza sa extraordinara de procesare a datelor si puterea de ancriptare, cu consecinte nemaipomenite an domeniul sigurantei globale.
De fapt, acest element nu ar fi altceva decat seva cristalizata secretata de Pomul Vietii, din care Noe si-a construit Arca, si care s-ar pastra doar an sulita cu care Iisus Hristos a fost ampuns an piept atunci cand se afla pe Cruce. Cautarea lui reprezinta un bun prilej de a trece an revista unele dintre cele mai importante figuri ale crestinismului (Iosif din Arimathea, Constantin cel Mare s.a.) si ale unor influenti oameni politici (Adolf Hitler, Himmler, Stalin), dornici sa puna mana pe aceasta„Lance a Destinului” care ar fi conferit puteri extraordinare posesorului ei, acesta devenind stapanul Destinului Lumii.

Remarci

• SNN Breaking News (Stiri de ultima ora):
Anomalie la ceasul atomic !
Boulder, Colorado: O anomalie nemaiintalnita pana acum. Institutul National de standarde si Tehnologie a raportat ca ceasul atomic a avansat singur, intr-un mod misterios, cu exact 666 de ani. Unele organizatii sugereaza ca translatia temporala are tonuri satanice sau biblice.
•„Oricare va fi acela care stapaneste Sfanta Lance, tine in mainile sale Destinul Lumii” !
• Forjata din Pomul Vietii, folosita ca sa impunga pieptul lui Christos la Crucificare si luata pe rand in stapanire de catre cei mai puternici barbati din istorie– Constantin cel Mare, Charlemagne, Adolf Hitler–„Lancea Destinului” este pe cale sa fi folosita din nou. De data aceasta Fortele Raului trebuie sa gaseasca antica relicva pentru a lansa proiectul„Hades”.În cazul in care Cotten Stone nu-i va putea opri, dusmanii ei de moarte vor dezlantui o anarhie globala fara precedent, care va culmina cu victoria finala a Fiului Zorilor, devenit stapan al sufletului fiecarui barbat, al fiecarei femei, al fiecarui copil de pe Pamant.
•« [“Proiectul Hades”] este un amestec bine inlantuit de cunostinte privind crestinismul timpuriu si inalta tehnologie. Nu va faceti planuri, ca n-o veti mai lasa din mana !»
Gregg Loomis, autorul romanului„The Gates of Hades” (Portile lui Hades).
•„Un roman exceptional, un labirint intunecat plin de suspans, intrigi internationale si orori apocaliptice”.
Douglas Preston, autorul romanelor„Codex-ul” si„Cartea lui David”, declarate best-seller de catre ziarul„New York Times”.

Autori: Lynn Sholes, Joe Moore
Anul publicarii: 2009
Nr.pagini: 430

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

22,50 lei
30,00 lei (-25%)
Created in 0.1282 sec