Ultimul secret
22,50 lei
30,00 lei (-25%)

Ultimul secret

Ultimul secret
-25%
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: Non-fiction
Preț: 22,50 lei
30,00 lei (-25%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

In Anzii peruani, printre ruinele unei civilizatii antice, este descoperita o tablita de cristal, veche de peste cinci mii de ani. Pe ea sunt gravate misterioase glife, continand o taina ce ar putea pecetlui soarta tuturor pamantenilor. Dar aceasta este distrusa inainte de a fi fost tradusa. O alta tablita, gasita printre ruinele apartinand neamului anasazilor, sub terasamentele stancoase din New-Mexico, dispare in acelasi mod bizar, inainte de a-i fi fost dezvaluit secretul. Din cel douasprezece tablite originale incredintate liderilor spirituali ai lumii antice chiar de catre Demiurg, va ramane doar una. Pe suprafata ei– un curios indiciu:„Pentru a intra in Imparatia lui Dumnezeu, trebuie sa treci ata prin urechile acului”…
O singura persoana poate dezlega misterul, prin descifrarea mesajului dedicat lumii intregi: jurnalista Cotten Stone– fiica unui inger alungat din Rai. Aventurandu-se in negurosul labirint, Cotten va dejuca planul Nephilinilor (Cei cazuti din Imparatia Atotputernicului) de a fi ei cei dintai descoperitori ai ultimului secret. Ea se va intalni - fata in fata– cu destinul: miraculoasa mostenire o va indemna sa-l infrunte pe Fiul Intunericului.
Autorii romanului, Lynn Sholes si Joe Moore, manuiesc o recuzita artistica ametitoare, creand un arsenal de personaje colorate, inspaimantatoare si prietenoase deopotriva.. Exotismul si aluziile la teoria cuantica, scientismul si demonismul invocate contrapunctic, practicile oculte minate de aspiratiile ecumenice, accentele fine de„mistery” si„horror”, ispititoarele scene de amor, umorul contagios si un suspans bine condus– iata punctele de atractie ale acestui roman savuros !
O carte care iti taie respiratia! O carte care te va tintui in fotoliu!

Remarci–

•„Fascinant! Iti taie rasuflarea ! Sholes si Moore sunt niste povestitori adevarati, cu ochi patrunzatori si suflete de artisti. Acest roman va va placea, cu siguranta”!
Gayle Lynds, New York Times, autorul romanului„Ultimul maestru spion”, declarat bestseller de catre ziarul„New York Times”.

•„O carte mare te pune pe ganduri dupa ce o termini de citit. Multi ani de-acum incolo am sa ma gandesc la„Ultimul secret”.
Nelson Erlick, autorul romanelor:„Solutia Xeno” si„Frontul Germenilor”.

•„Posedati de diavol, sinucideri stranii si profetii bibice condimenteaza„Ultimul secret”, romanul lui Sholes si Moore, un roman plin de mistere amare legate de religie. Inca o data, se dovedeste ca jurnalista Cotten Stone este eroina noului mileniu. Introspectiv, captivant, dar, ceea ce este si mai important, un thriller plin de suspans, de la prima la ultima pagina” !
James Rollins, autorul romanului„Ordinul negru”, declarat bestseller de catre ziarul„New York Times”.

Autori: LYNN SHOLES, JOE MOORE
Anul publicarii: 2009
Nr.pagini: 367

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

22,50 lei
30,00 lei (-25%)
Created in 0.1348 sec