Protectia investitiilor straine directe in domeniul energiei

Protectia investitiilor straine directe in domeniul energiei
-20%
Editura:
Anul publicării: 2012
Categoria: Carti diverse
Preț: 159,20 lei
199,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Prezenta lucrare este o continuare a monografiei aceluiasi autor:„Protectia investitiilor straine directe in Uniunea Europeana”, care a fost publicata pana in prezent in limbile poloneza, rusa si romana.
Protectia investitiilor este un concept cu impact atat asupra investitorilor individuali, cat si asupra intregii societati contemporane, importanta lui crescand exponential de la un an la altul. Domeniul energiei impreuna cu industria automobilelor si sectorul bancar reprezinta domenii fundamentale ale economiei unui stat. Energetica cuprinde nu numai producerea energiei electrice sau a altor tipuri de energie, ci si exploatarea si prelucrarea materiilor prime energetice, transportul si folosirea energiei.
Lucrarea de fata analizeaza protectia investitiilor straine din domeniul energiei in sensul ei cel mai larg. O atentie deosebita este acordata Tratatului Cartei Energiei care constituie cel mai important instrument international de protectie a investitiilor din acest domeniu. Lucrarea contine de asemenea si o traducere a unor prevederi selectate din Tratatul Cartei Energiei si un rezumat al dispozitiilor din domeniul energiei din Republica Ceha si din Uniunea Europeana.Anul aparitiei:2012

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1096 sec