Reglementari contabile conforme cu directivele europene (In vigoare de la 1 ianuarie 2010)

Reglementari contabile conforme cu directivele europene (In vigoare de la 1 ianuarie 2010)
-10%
Anul publicării: 2010
Preț: 24,30 lei
27,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Contine O. nr. 3.055/2009 pentru aprobarea  reglementarilor contabile  conforme cu directivele  europene (in vigoare de la 1 ianuarie 2010) ti O. nr. 2.861/2009 pentru aprobarea Normelor privind organizarea ti efectuarea inventarierii elementelor de natura activelor, datoriilor ti capitalurilor proprii.
Reglementarile contabile sunt structurate in doua parti, corespunzatoare directivelor transpuse, respectiv Reglementarile contabile conforme cu Directiva a patra a Comunitatilor Economice Europene si Reglementarile contabile conforme cu Directiva a saptea a Comunitatilor Economice Europene. Implicit, elementul central al acestora il constituie situatiile financiare anuale– individuale sau consolidate–, care au ramas nemodificate.
Fata de reglementarile contabile in vigoare, cele publicate recent aduc o serie de elemente de noutate, cum ar fi anumite tratamente contabile sau prevederi referitoare la cadrul general de intocmire si prezentare a situatiilor financiare anuale.
In principal, modificarile si completarile aduse reglementarilor contabile au avut in vedere, pe de o parte, precizarea tratamentului contabil pentru unele operatiuni economice, ca urmare a evolutiilor inregistrate in mediul economico-financiar sau propuse de mediul de afaceri, iar, pe de alta parte, introducerea unor prevederi exprese, cu scopul evitarii riscului de interpretare.
Cartea se adreseaza atat contabililor practicieni, cat si elevilor si studentilor din  institutiile de invatamant cu profil economic. De asemenea, este utila administratorilor sau altor persoane care au obligatia gestionarii unitatilor si raspund pentru organizarea si conducerea contabilitatii.

Format: 147 x 205 mm
Nr.pagini: 368

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1320 sec