Sa gandim frumos ca sa traim frumos

Sa gandim frumos ca sa traim frumos
-10%
Editura:
Categoria: Religie
Preț: 22,50 lei
25,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

„Toate ale omului pornesc de la gandul omului. Nu se face nimic din viata omului care nu trece prin gand. De aceea toata grija celui care vrea sa-si curete sufletul trebuie sa fie grija de a-si curata mintea de gandurile cele rele si de toate infatisarile raului cate sunt in gand. ( ... ) Aici este toata cheia vietii sufletesti si toata cheia curatirii sufletesti, si anume, sa-ti faci randuiala in minte. Cine isi face randuiala in minte isi face randuiala in viata”.

Daca gandim frumos, atunci si traim frumos, iar cei care gandesc si traiesc frumos au bucuria vietii.„Am fost un om al bucuriei si sunt raspanditor de bucurie. Asa m-am nascut eu, cu o inclinatie spre bine si spre frumos ... Totdeauna mi-a placut sa ma stiu, sa ma prezint, sa ma simt, sa ma angajez spre bucuria altora. Vreau sa fiu lucrator de bucurie”.„In jurul tau sa vrei sa-i fericesti pe toti” era deviza Parintelui Teofil.

Ca si iubitor de Dumnezeu si raspanditor de bucurie, Parintele Teofil propovaduia porunca iubirii.„Iubesti atunci cand primesti pe cineva in suflet, cand ti-l impropriezi, cand ii faci loc in inima ta. Aceasta inseamna sa il iubesti. Cata vreme tii in afara de tine, cata vreme tii departe de tine, cata vreme respingi sau impingi pe cineva, cata vreme marginalizezi pe cineva, cata vreme il ocolesti, nu il iubesti. Cand il iubesti, il primesti, il faci al tau, face parte din tine insuti– atunci iubesti”.

Nr. de pagini : 320
Anul aparitiei : 2012

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1183 sec