Teofil Paraian, Cale spre bunatate

Teofil Paraian, Cale spre bunatate
-10%
Editura:
Anul publicării: 2002
Categoria: Religie
Preț: 22,50 lei
25,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Cartea de fata cuprinde cuvantari pe care le-am tinut la Manastirea Brancoveanu de la Sambata de Sus. Desi sunt tinute cu prilejul spovedaniei obstei, ele nu se refera direct la aceasta si nu au in vedere spovedania propriu-zisa. Aceste cuvantari au fost alcatuite de cele mai multe ori spontan, in folosul ascultatorilor. Multe din idei mi-au venit in timpul expunerii, asa incat s-ar putea spune ca ele sunt inspirate. Da, intr-adevar, sunt inspirate de pregatirea mea de-a lungul vietii si de cultura pe care mi-am agonisit-o.
Cartii i-am dat titlul Cale spre bunatate pentru ca in cuvantarile pe care le-am tinut se urmareste imbunatatirea omului, in general si in special. Fara indoiala ca exista si multe alte valori pe care le poate urmari omul, dar de masura bunatatii nu-i nici una.
Bunatatea ne face asemanatori cu Dumnezeu Cel Bun si ne apropie de El in vremelnicie si in vesnicie. Cu bunatatea ne ducem inaintea lui Dumnezeu si ne mentinem in legatura cu El.
Sa ne ajute Bunul Dumnezeu sa fim buni, ca unii care invatam din aceasta carte sa mergem pe calea care duce la bunatate. (Arhimandrit Teofil Paraian)   

Nr. de pagini: 432

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1380 sec