Sarutul eternitatii. Cautari. Volumul. I

Sarutul eternitatii. Cautari. Volumul. I
-15%
Editura:
Anul publicării: 2012
Categoria: Carti diverse
Preț: 16,68 lei
19,62 lei (-14,98%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Prima parte a cartii„Sarutul Eternitatii”,„Cǎutǎri”, este o colectie de teme de cercetare al caror scop este sa arate ca stiinta si spiritualitatea nu sunt separate, ca miturile, legendele si basmele sunt bazate pe realitati stiintifice.

Am inceput cu literatura romana, populara si culta, facand legatura intre informatiile gasite si diverse teorii stiintifice din domeniul medicinei alternative, fizicii, biologiei sau chiar al ozn-isticii.

Deoarece locuiesc nu departe de muntele Piatra Craiului, din Carpatii Meridionali, am auzit multe povesti despre asa-numite„comori” ascunse in acest munte.

Am inceput studiul pornind de la ideea ca garofita Pietrei Craiului, Dianthus callizonus este o floare unica in lume.

Am continuat cercetarea in domeniul lingvistic, dar am apelat si la alte resurse stiintifice care m-au determinat sa cred ca povestile ar putea contine un graunte de adevar.

Mai mult, acest adevar, intr-o zi ar putea deschide o cale deocamdata ascunsa catre cunoastere spirituala si poate, cine stie, spre o dimensiune superioara.

Ideea de„poartǎ  stelara” nu este o metafora. Oameni care detin abilitatea de perceptie extrasenzoriala afirmǎ ca in muntele Piatra Craiului exista o astfel de„poarta”,„portal” prin care se poate accesa o dimensiune superioara de constienta.

Am aflat ca spiritualitatea dacilor, a vechilor greci, a druizilor, a samanilor si a vechilor indieni au multe aspecte comune, iar zeii sunt simboluri ale unei energii pe care noi inca nu o intelegem.

 Biblia ar trebui sa fie sursa adevarului suprem, exprimat codificat, dar am descoperit contradictii in pasajele sale. Cercetand in continuare, am fost neplacut surprinsa de anumite„modificari”„in punctele esentiale”.

Incercand sa caut autorii acestor modificari, am ajuns la ideea de entitati evoluate care controleaza Pamantul si liderii politici ai acestuia.

Intrebandu-ma daca Pamantul mai are vreo sansa, am avut in adancul sufletului revelatia ca singura noastra sansa este IUBIREA. Este sansa noastra de a ne schimba, de a deveni mai buni, mai calzi, ca dupa un... sarut al eternitatii.

Astfel, am preluat ideea de„pereche astrala”/twin flames intalnita in literatura New Age si am incercat sa gasesc explicatia ei stiintifica.

Am ajuns la concluzia ca iubirea pura materializatǎ prin ideea de„sexualitate sacra” este sansa omului de a se apropia de sursa cosmica a Vietii.


An aparitie: 2012
Pagini: 158

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1519 sec