Sarutul eternitatii. Lumi subtile. Muntele ascuns. Volumul. III

Sarutul eternitatii. Lumi subtile. Muntele ascuns. Volumul. III
-15%
Editura:
Anul publicării: 2012
Categoria: Carti diverse
Preț: 17,00 lei
20,00 lei (-15%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Am incheiat acest volum, cu o paralela intre geografia si spiritualitatea romaneasca referitoare la muntele Piatra Craiului, pe care l-am numit<< muntele ascuns>> deoarece sunt convinsa ca are multe surprize pentru omenire…

Deoarece as vrea sa descopar cat mai multe secrete ale lumilor invizibile, am cercetat materiale care explica ce se intampla atunci cand dormim, si cand visam.

Ideea de corp inert, in stare de veghe a deschis o usa ascunsa pentru mine. Am asociat ideea cu anumite legende dar si cu fenomenul de rapire de catre extraterestri.

Persoana este constienta, dar nu se poate misca timp de cateva secunde. Stiinta nu are o explicatie a acestui fenomen, nici a halucinatiilor care adesea il insotesc.

          Cand adormim, eul suprem si corpul emotional-mental pleaca din corpul fizic-energetic. In somnul cu vise, eul suprem se intoarce, dar este concentrat spre lumea din vis. Cand ne trezim, constienta se indreapta din nou spre exterior, dar daca emotional-mentalul nu s-a intors, corpul ramane nemiscat. Legendele spun ca revenirea corpului mental-emotional este impiedicata de entitati malefice feminine/masculine, succubus/incubus, care incearca sa aduca un barbat/femeie la extaz in somn, pentru a-i prelua energia de care au nevoie corpurile lor subtile. Halucinatiile ar fi perceptia unor entitati non-fizice din cauza ca entitatea malefica afecteaza temporar invelisul energetic. Este interesant de remarcat ca multe victime rapite de extraterestri descriu ca sunt nemiscate in timp ce sunt supuse unor experimente de natura sexuala. Probabil aceste„rapiri” sunt perceptii ale unor entitati non-fizice si sunt implicate doar corpurile subtile. De altfel, ceea ce numim iele, ar putea fi entitati din astral pe care le putem percepe la modificarea starii de constienta. Un incubus, entitate care la romani se numeste Zburator, se spune ca este tatal lui Merlin.

Am identificat aceasta idee in literatura romana. Unul dintre poemele care mentioneaza un Zburator este scris de Mihai Eminescu, care se pare ca a murit din cauza atitudinii sale fata de masonerie.

In plus, am reunit prezentarea catorva abilitati extrasenzoriale  ale omului  si am mentionat, bazandu-ma pe cercetarea terapeutului rus Lazarev, cateva cauze spirituale ale imbolnavirilor pe care (in mare parte le-am regasit la familia mea si la cunostintele mele).

Aprofundand balada populara Manastirea Argesului, si prin analogia lingvistica mason (engleza) = zidar, am ajuns la ideea de<>.

In zonele aflate sub stres teluric, oamenii pot dezvolta boli cronice. Retele telurice acopera suprafata Pamantului. Acestea sunt emisii electromagnetice, dar ele nu pot fi detectate cu sisteme electrice sau magnetice, ci prin radiestezie sau de catre caini.

Daca am prezentat boli, am considerat ca este necesar sa mentionez  si remedii. Un remediu este  cunoasterea corpului nostru, nu doar fizica, ci si a corpurile noastre subtile.

Corpul nostru fizic nu poate fi sanatos fara iubire.  Am incercat sa exprim atat stiintific, cat si liric importanta dragostei in viata noastra.

Daca dragostea este lumina calda, ura trebuie sa fie lumina rece. Prin aceasta analogie, am descoperit un fir care duce la liderii mondiali, ce par a fi reprezentanti ai<< luminii reci>>.


An aparitie: 2012
Pagini: 138

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1317 sec