Secretele puterii de convingere - Brian Tracy

Secretele puterii de convingere - Brian Tracy
-20%
Editura:
Anul publicării: 2013
Categoria: Bussines
Preț: 31,20 lei
39,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

"Secretele Puterii de Convigere m-a inspirat sa ma vizualizez desprinzandu-ma de zona mea de confort. M-a ispirat sa ma ridic In picioare si sa ma fac auzit. Nu este nicio Indoiala; Brian Tracy este cu adevarat un extraordinar vorbitor In public. Tehnicile lui energizeaza chiar si pe cei mai reticenti vorbitori sa-si Infranga timiditatea si sa-si copleseasca audienta prin stralucire. Aceasta carte remarcabila are puterea de a schimba vietile oamenilor."

- Brent Tay/or, presedinte si CEO al Timewise Event Management, Ine


Secretele puterii de convingere. Capteaza atentia si stimuleaza oamenii sa gandeasca sa simta si sa actioneze diferit.

„Puterea de convingere este o abilitate extraordinara care poate fi exercitata asupra unei singure persoane sau a unui grup si poata fi aplicata atat in viata profesionala cat si in cea particulara.

Indiferent ca faci o prezentare de vanzare, participi la o negociere, iti motivezi echipa, vorbesti la un eveniment, tii un discurs, esti trainer sau profesor ori iti trimiti copilul la culcare mai devreme, tehnicile de a capta atentia oamenilor si de a-i stimula sa gandeasca diferit, sa simta diferit si sa actioneze in consecinta sunt acelasi.

De-a lungul istoriei, culmea eficientei umane a fost capacitatea de a-i convinge pe altii. Asa stand lucrurile, tinta sau scopul discursului este sa determine o actiune care nu ar avea loc daca n-ar exista vorbitorul. De exemplu, cand vorbea Demonstene, oamenii spuneau :„Ce bine vorbeste!”. Dar cand vorbea Alcibiade, oamenii spuneau:„Sa pornim la lupta!”. Sarcina ta, in calitate de vorbitor abil, este sa-i motivezi pe ascultatorii tai sa„porneasca in lupta”.

Din fericire, oricine poate invata sa devina un vorbitor excelent si un bun comunicator. Daca poti invata sa conduci o masina, sa utilizezi tastatura computerului sau sa folosesti telefonul mobil, atunci poti invata si sa fii un vorbitor eficient, ceea ce va schimba nu doar viata ta, ci si pe aceea a celor din fata ta.

 

Daca vrei sa devii un minunat si abil vorbitor care sa aiba la picioare publicul, inseamna ca vrei sa inveti de la cel mai bun. Brian Tracy este cu adevarat star in acest domeniu. El este omul de la care sa inveti pas cu pas cum sa pornesti de la orice nivel te-ai afla si sa ajungi sa atingi excelenta in arta de a vorbi in fata unei audiente. Nimeni altul in afara de Tracy nu poate face asta mai bine.”

Anul aparitiei: 2013
Format: 13x20
Nr. pagini: 301
Vezi și alte cărți: Secretele

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.3576 sec