Set 4 caiete, pentru Clasa Pregatitoare Semestrul II

Set 4 caiete, pentru Clasa Pregatitoare Semestrul II
-20%
Editura:
Anul publicării: 2014
Preț: 22,40 lei
28,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Editura Sigma va propune pentru CLASA PREGATITOARE, semestrul al II-lea, patru caiete de lucru.

Cum se fabrica, De la Pamant la Soare, Aventurile familiei Cangur, Carnavalul diversitatii sunt unitatile tematice pentru semestrul al II-lea care vor continua modul de abordare a materiei pentru clasa pregatitoare din semestrul I.

Fiecare caiet de lucru are 32 de pagini (incluzand 8 pagini cartonate). Fiecare pagina reprezinta o resursa bogata pentru activitati variate. Copertele (paginile cartonate) pot fi utilizate pentru intuirea evenimentelor povestii, in activitatea de comunicare, la matematica si explorarea mediului, pentru dezvoltarea personala, la arte vizuale si abilitati practice. In plus, copertele sunt gandite a fi decupate si astfel pot fi utilizate sub forma unor carti de joc.

Cartile de joc pot fi valorificate in repovestire, la identificarea actiunilor sau personajelor, la numararea de elemente, pentru observarea unor elemente din natura etc. Pe spatele fiecarei ilustratii din poveste sunt alte imagini ce pot fi folosite pentru formularea unor mesaje si povestiri, pentru conversatii prin care se realizeaza o paralela intre actiunile din poveste si activitatea oamenilor, la constructia de multimi de elemente si compararea lor etc.

Ultimele coperte ale caietelor se decupeaza ca jetoane care se utilizeaza la numarare (cifre), la identificarea literelor, la recunoasterea unor elemente din natura, la completarea Calendarului naturii (semne meteo). Tot aici sunt planse care se folosesc la orele de Arte vizuale si abilitati practice pentru crearea unor compozitii.


Aprobare MECTS pentru materiale didactice destinate clasei pregatitoare.


Autori: Daniela Stoicescu, Nicoleta Stanica, Gheorghita Dorobantu, Daniela Besliu, Otilia Brebenel

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1365 sec