Stefan Smarandache - Matematica pentru clasa a V-a. Exercitii. Probleme. Teste

Stefan Smarandache - Matematica pentru clasa a V-a. Exercitii. Probleme. Teste
-20%
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 200
Categoria: Matematica
Preț: 18,40 lei
23,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Matematica pentru clasa a V-a.
 
Special conceputa pentru elevii de clasa a V-a, aceasta carte face parte dintr-o serie de 4 lucrari auxiliare care asigura pregatirea eficienta la matematica pe intreaga perioada a gimnaziului. Spunem aceasta pentru ca e bine sa gandesti din timp o pregatire unitara si continua pe acelasi format de culegere.

Un atu fata de alte culegeri de acelasi tip il reprezinta faptul ca este conceputa gradual, pe lectii, pentru o parcurgere ritmica a materiei. Seria intai s-a bucurat de un succes incontestabil pe piata. Noua varianta actualizata si imbunatatita aduce un numar sporit de teste initiale, modele de teze semestriale si teste pentru pregatirea olimpiadelor.

Un alt avantaj al lucrarii si al seriei, in ansamblu, este ca poate fi folosita atat intr-un cadru organizat la clasa, cat si individual, de catre elev, cu aceleasi notabile si vizibile rezultate. Si nu are cum sa fie altfel, cand sunt impletite armonios exercitiile, problemele si testele de verificare, algebra cu geometria, utilitatea cu placerea de a lucra.

Nr. de pagini: 200
Anul aparitiei: 2016

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.3326 sec