Strategiile Psihoterapiei Cognito - Comportamentale

Strategiile Psihoterapiei Cognito - Comportamentale
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 424
Categoria: Psihologie
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Cartea " Strategiile Psihoterapiei Cognitiv - Comportamentale" se adreseaza in mod
special psihologilor si medicilor interesati de formarea si perfectionarea in domeniul
psihoterapiei,constituindu-se intr-un adevarat manual usor de inteles si utilizat in practica de catre specialisti cu diverse orientari. Autoarea prezinta intr-o forma sintetica principiile generale si principalele variante ale psihoterapiei Cognitiv - Comportamentale, detaliind cele mai importante metode si tehnici ale cesteia,
validate prin experienta ppersonala, dintre care mentionam evaluarea si restructurarea cognitiva, relaxarea si autohipnoza.
Sunt descrise pe scurt terapiile comportamentale, cognitive, cognitiv - comportamentale, rational - emotiva, precum si demersul terapeutic centrat pe rezolvarea problemelor de viata.
O atentie deosebita este acordata problematicii conceptualizarii cazurilor abordate psihoterapeutic, precum si dificultatilor ce ar putea sta in calea desfasurarii eficiente a acestui demers.
Desi se doreste a fi o lucrare de nivel academic, acesta este redactata intr-un stil agreabil care o face accesibila unei categorii mai largi de medici, psihologi sau de persoane interesate de cunoasterea si optimizarea comportamentului uman.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1030 sec