Studiul calitatii produselor si serviciilor. Manual (cls. a X-a)

Studiul calitatii produselor si serviciilor. Manual (cls. a X-a)
-20%
Editura:
Anul publicării: 2005
Pagini: 144
Categoria: Altele
Preț: 9,60 lei
12,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Manual aprobat prin Ordinul nr. 3787/05.04.2005.
Manualul se adreseaza elevilor din liceele tehnologice si raspunde cerintelor noului curriculum aferent profilului servicii si respecta intocmai programa scolara fiind un instrument util de lucru si de invatare, atat pentru elevi cat si pentru profesori.
Manualul abordeaza intr-o viziune moderna problematica calitatii produselor si serviciilor, analiza caracteristicilor si componentelor calitatii acestora etc. Numeroasele exemple care insotesc continuturile teoretice si aplicatiile practice permit elevilor o intelegere rapida si usoara a materiei, iar profesorilor dirijarea moderna a procesului de formare a competentelor.
Studierea dupa acest manual permite formarea la elevi a competentelor generale si specifice, conform programei, a unor valori si atitudini deosebite ale elevului de clasa a X-a, cum ar fi responsabilitatea si exigenta fata de calitatea produselor si serviciilor in scopul protectiei consumatorilor. De asemenea, didactica acestui manual permite invatarea si evaluarea elevilor individual si in echipe.
Asa cum rezulta din evaluarile efectuate, autorii au demonstrat prin modul de abordare a continuturilor tematice din acest manual, o foarte buna pregatire de specialitate, receptivitate la noutatile din domeniul produselor si serviciilor, studierea unei bibliografii valoroase si valorificarea unei bogate experiente practice.
Argumentele prezentate mai sus recomanda acest manual ca fiind varianta cea mai buna dintre alternativele prezente pe piata pana in acest moment.

Detaliile cartii:

* Autor: Nicoleta Singureanu, Cristiana Mateiciuc, Elena Necula
* Editura: Sigma
* Anul aparitiei: 2005
* Pagini continute: 144

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1098 sec