Subiecte rezolvate pentru examenul CECCAR - 127 de Solutii si Explicatii. Format CD

Subiecte rezolvate pentru examenul CECCAR - 127 de Solutii si Explicatii. Format CD
-10%
Anul publicării: 2015
Categoria: Carti diverse
Preț: 89,27 lei
99,19 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Pentru cei care vor sa devina contabili autorizati, dar, mai ales, pentru cei care vor sa devina contabili mai buni:

Verificati-va cunostintele fiscal-contabile in vederea sustinerii
examenului de admitere la CECCAR 2015

Admiterea in cadrul Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania echivaleaza cu recunoasterea profesionala si inseamna un pas extrem de important in cariera dvs.

Atentie!
In anul 2015, C. E. C. C. A. R. organizeaza examenul de admitere la stagiu in vederea obtinerii calitatii de expert contabil si de contabil autorizat in zilele de 18 si 25 octombrie 2015.

NU trebuie sa ratati aceasta ocazie!

Examenul este, si de data aceasta, asa cum s-a intamplat in fiecare an, extrem de dificil. De aceea, va sfatuim sa fiti prevazatori!

Pentru a va pregati cat mai bine, din timp, dar, mai ales, pentru a va verifica cunostintele fiscal-contabile, va oferim lucrarea Subiecte Rezolvate pentru Examenul CECCAR - 127 de Solutii si Explicatii! Veti regasi aici subiectele rezolvate si prezentate intr-o maniera care va poate ajuta sa treceti de acest examen decisiv pentru cariera dvs. in acest domeniu.

In total, 127 de spete, intrebari si raspunsuri, exemple si comentarii alese si organizate pentru examenul CECCAR - rezolvate de autori specialisti in domeniu.

Autorii lucrarii Subiecte Rezolvate pentru Examenul CECCAR - 127 de Solutii si Explicatii sunt Consultant fiscali, acreditati la Camera Consultantilor Fiscali, cu experienta de peste 10 ani in domeniul taxelor si impozitelor.

127 intrebari si raspunsuri fiscal-contabile pentru examenul CECCAR care, in opinia specialistilor si a autorului, va pot mari cu 50% sansele de promovare a examenului.

Chiar daca veti considera ca sunteti suficient de pregatiti, va reamintim ca examenul este unul extrem de dificil si ca trebuie sa apreciati corect nivelul dvs. de pregatire. De aceea va invitam sa cititi si sa studiati aceasta culegere de 127 de intrebari si raspunsuri pentru examenul CECCAR 2015.

Format: CD
Anul aparitiei: 2015

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1588 sec