Suport pentru aplicarea noului curriculum pentru invatamantul prescolar. Nivel 3-5 ani - Editia a III-a adaugita si revizuita

Suport pentru aplicarea noului curriculum pentru invatamantul prescolar. Nivel 3-5 ani - Editia a III-a adaugita si revizuita
-25%
Anul publicării: 2013
Categoria: Altele
Preț: 18,75 lei
25,00 lei (-25%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Am dorit ca prin aceasta lucrare sa punem la dispozitia colegelor noastre educatoare si a tuturor celor interesati rezultatele muncii noastre la clasa in cursul unui an scolar.
Dorim ca lucrarea de fata sa constituie un punct de plecare sau poate de sprijin pentru colegele noastre. Lucrarea nu se vrea un model, dar poate fi o sursa de inspiratie.
Este modul in care noi am inteles sa valorificam oportunitatile pe care ni le ofera actualul curriculum. Este fereastra deschisa spre lume, dar si spre noi!
Aprecierea micutilor nostri prescolari a reprezentat punctul de plecare. Pentru noi a contat enorm. Venim acum si lansam provocarea:"Incercati asa! Incercati sa depasiti barierele si sa iesiti din vechile tipare!"
Speram ca aceasta lucrare va reusi sa raspunda si exigentelor dumneavoastra! completata, bineinteles, cu maiestria fiecarei persoane care va parcurge aceste pagini:

Autoarele

Nr. de pagini: 178
Anul aparitiei: 2013
Autori: Magdalena Anghel, Georgeta Toma

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1762 sec