TEHNICA ORGANIZARII LUCRURILOR

TEHNICA ORGANIZARII LUCRURILOR
-30%
Editura:
Categoria: Altele
Preț: 13,30 lei
19,00 lei (-30%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Organizarea pornita din interior inseamna crearea unui sistem bazat pe propia-ti personalitate, pe nevoile si pe scopurile tale.
Organizarea reusita te obliga sa privesti problema in ansamblu, nu doar unul din elementele ei si, prin urmare, sistemul pe care il dezvolti va fi complet. Este un proces creativ care te ajuta sa te concentrezi pe descoperirea a ceea ce este important pentru tine si face acest lucru mai accesibil, in loc sa te convinga sa arunci tot ce poti si sa organizezi ce mai ramane.
Organizarea pornita din interior inseamna sa privesti atent obstacolele care te impiedica sa devii ordonat, pentru a le putea identifica si inlatura o data pentru totdeauna. Inseamna a-ti insusi strategii pentru a accelera si a te asigura ca ajungi la un final si nu doar pe la jumatatea drumului.
Si mai inseamna sa te organizezi "inainte" de a cumpara si de a-ti inchipui tit felul de metode de stocare sau de cutii interesante, astfel incat cumparaturile tale vor avea un sens si se vor potrivi perfect nevoilor tale.
Organizarea pornita din interior pare ilogica. Nu este normal ca atunci cand dezordinea a ajuns la o limita maxima tu sa te opresti si sa te gandesti. Impulsul este de a te arunca cu capul inainte si de a ataca. Dar daca, mai intai, investesti putin timp in judecata si analiza, vei putea sa gasesti exact solutia pe care o cauti.
"Tehnica organizarii lucrurilor", un proces de reeducare,
te invata sa lucrezi cu propia ta personalitate, si nu impotriva ei, pentru a obtine rezultatele pe care le doresti. Cartea a fost conceputa pentru a fi un punct permanent de referinta in secolul XXI. O poti citi si reciti de cate ori vrei, pentru a deprinde principiile fundamentale de a organiza ORICE.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

13,30 lei
19,00 lei (-30%)
Created in 0.127 sec