TEHNICA ORGANIZARII TIMPULUI

TEHNICA ORGANIZARII TIMPULUI
-30%
Editura:
Anul publicării: 2012
Categoria: Altele
Preț: 13,30 lei
19,00 lei (-30%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Majoritatea oamenilor cred ca timpul este ceva intangibil. In calatoria de la haos spre ordine este adesea mai usor sa organizezi spatiul decat timpul, deoarece spatiul este ceva ce poti vedea. Timpul, pe de alta parte, este complet indivizibl. Nu il poti vedea si nici nu il poti tine in mana. Timpul este ceva ce se simte si il simti... absolut amorf.
"Organizarea timpului" pornita din interior inseamna alcatuirea unui program care sa ti se potriveasca tie.
Inseamna sa identifici cea ce este important pentru tine si sa atribui acelor activitati un loc bine definit in programul tau in functie de nevoile si scopurile personale tale. Si mai inseamna sentimentul puternic de satisfactie de la sfarsitul ficarei zile.
"Tehnica organizarii timpului" respecta si apreciaza faptul ca fiecare persoana este diferita. Si ca fiecare dintre noi are nevoi diferite in diferite momente ale vietii. Nu intentionez nici sa-ti spun sa duci o viata calma, linistita si nici sa te conving sa iti umpli fiecare minut al existentei cu activitati extrem de productive. Nu vei gasi nicaieri in aceasta carte "truisme" cum ar fi "Cine se scoala de dimineata departe ajunge" sau ca ar trebui sa muncesti mai putin ori sa te distrezi mai putin sau sa fi orice altceva decat esti.
In schimb, aceasta carte te va ajuta sa intelegi cine esti si ce doresti si iti va oferi instrumentele sa itit dezvolti viata in jurul acestor lucruri. Poti deprinde noi abilitati si modifica anumite comportamente, dar nu iti poti schimba fondul.
Pentru ca nici nu ar trebui. Aceasta carte te va purta printr-un proces de auto-descoperire a ceea ce iti place sau nu, a obiceiurilor, nevoilor si dorintelor tale naturale. Acestea devin fundatia sistemului tau de administrare a timpului.
Sistemul meu iti ofera un proces, nu o reteta.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

13,30 lei
19,00 lei (-30%)
Created in 0.1231 sec