Teste grila de matematica pentru clasele V-VIII - Gheorghe Schneider

Teste grila de matematica pentru clasele V-VIII - Gheorghe Schneider
-35%
Editura:
Anul publicării: 2015
Categoria: Matematica
Preț: 9,10 lei
14,00 lei (-35%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Lucrarea de fata a fost elaborata in conformitate cu programa scolara actuala, cu scopul de a veni in sprijinul elevilor din clasele V-VIII, parintilor care doresc sa-si ajute copiii, precum si profesorilor.

Prin conceperea exercitiilor si problemelor este stimulata gandirea si creativitatea elevului si ajutata dezvoltarea imaginatiei si a spiritului de observatie al acestuia.

Lucrarea reia intreaga materie de clasele V-VIII si pentru fiecare capitol in parte din fiecare clasa prezinta cateva teste grila, care realizeaza o acoperire cat mai completa a capitolului tratat, dandu-se posibilitatea elevului sa aprofundeze principalele tehnici legate de problemele din capitolul abordat.

In prima parte a lucrarii sunt prezentate enunturile testelor grila, grupate pe clase, iar in cadrul fiecarei clase pe capitole.

In partea a doua a lucrarii sunt date raspunsurile la testele grila prezentate.

Fiecare clasa se incheie cu cateva teste grila de evaluare, din intreaga materie a clasei, care ajuta elevul sa aprofundeze cunostintele insusite, sa-si dezvolte imaginatia, gandirea si creativitatea, si ajuta profesorul sa stabileasca gradul de insusire  de catre elev a cunostintelor din acea clasa.

La sfarsitul lucrarii sunt prezentate 12 teste grila cu subiecte din toti cei 4 ani de scoala.

Prin anumite probleme cu nivel mai ridicat de dificultate, lucrarea, se adreseaza si elevilor care se pregatesc pentru concursurile de matematica, iar prin unele probleme ce pot fi selectate din fiecare capitol, lucrarea este foarte utila pentru cercurile de elevi.

Nr. de pagini: 160
Anul aparitiei: 2015

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1224 sec