Teste grila. Drept penal si procedura penala. Editia a V-a, revazuta si adaugita

Teste grila. Drept penal si procedura penala. Editia a V-a, revazuta si adaugita
-10%
Anul publicării: 2014
Categoria: General
Preț: 66,60 lei
74,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Actualizat conform noului cod penal si noului cod de procedura penala.Teste grila. Drept penal si procedura penala. Editia a V-a, revazuta si adaugita. Explicatii ale raspunsurilor la grile. Conform NCP si NCP.

Lucrarea cuprinde peste 1000 de teste-grila din materia Dreptului penal (Partea generala si Partea Speciala) si a Procedurii penale (Partea generala si Partea Speciala) elaborate in conformitate cu noile coduri.

In vederea dobandirii mai facile a cunostintelor juridice in materie penala si procesual penala, autorul a optat pentru o noua structura a cartii, care va cuprinde doua parti:

1. Cunostinte de baza, in cadrul careia se vor regasi testele-grila prin care va fi verificata intelegerea logicii si a regulilor de baza prevazute de noile coduri cu referire la fiecare institutie in parte;
2. Cunostinte aprofundate, in care se vor regasi teste-grila cu un grad sporit de dificultate, fiecare grila facand trimitere la doua sau mai multe institutii.

In vederea facilitarii intelegerii materiei, raspunsurile la testele-grila propuse sunt insotite de explicatii apte sa releve mecanismul de rezolvare a acestora.


Format: Academic, carte brosata
Data aparitiei: Aprilie 2014
Pagini: 470

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1271 sec