Tratat de neuropsihologie. Volumul I

Tratat de neuropsihologie. Volumul I
-8%
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2006
Pagini: 649
Categoria: Neurologie
Preț: 57,96 lei
63,00 lei (-8%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Prezentare: Aparitia psihoneurologiei, ca disciplina de granita intre stiintele neurale, psihologie, stiintele tehnice, este rezultatul traducerii in viata a exigentelor acestei orientari metodologice, respectiv a principiului interdisciplinaritatii si al complementaritatii.

In lucrarea de fata se realizeaza o sinteza relevanta a studiului si problematicii actuale a psihoneurologiei, sub dublul sau aspect, teoretic si aplicativ, astfel ca, prin continutul sau si modul de tratare a diverselor probleme legate de raportul psihic creier va retine, cu siguranta, atentia unor categorii diverse de specialisti, de la neurologi si psihologi pana la filosofi, si va surescita interesul oricarui cititor dornic de cunoastere, in general, de cunoasterea de sine, in special.
 
Cuprins: Raportul psihic creier. Structura microscopica si biochimia SNC al omului. Anatomia functionala a sistemului nervos: Maduva spinarii. Bulbul rahidian. Puntea. Mezencefalul. Formatia reticulata. Cerebelul. Diencefalul. Telencefalul. Metode si tehnici de investigare: Metode si tehnici fiziologice. Metode si tehnici anatomice. Metode psihologice.

Adresabilitate: Medici neurologi, psihiatri, psihologi, filosofi.Anul aparitiei: 2006
Nr. pagini: 649
Nr. figuri: - alb negru 123
        - color 3
Formatul cartii: 16/70x100
Brosata
Autori:
Leon Danaila, Mihai Golu
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0936 sec