Trecut si trecuturi: o alta perspectiva asupra regresiei

Trecut si trecuturi: o alta perspectiva asupra regresiei
Preț: 20,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2019
Categoria: Psihologie

DESCRIERE

Cartea autorului Vlad T Popescu „Trecut si trecuturi: o alta perspectiva asupra regresiei" de la editura MEDITATIVE ARTS

Nu te cunosc… Dar, dacă mă lași câteva clipe să mă uit la privirea ta s-ar putea să-mi aduc aminte unde am mai văzut acea privire. Și, mai ales, când am mai văzut-o.
Dacă te vei cufunda în meditație, îți vei aduce aminte și tu. Poate că am fost prieteni, poate că nu, poate că-ți vei aduce aminte un moment, sau mai multe, oricum vei ști tot ceea ce știu și eu.
Poate vei realiza că m-ai mai văzut în vis, chiar în mod repetat, sau o să-ți dai seama brusc că sunt legat cumva de plăcerile tale, sau de spaimele tale.
Eu te țin minte pe tine, tu mă ții minte pe mine, ba chiar și o bună parte din locurile și evenimentele la care am participat, știm că ele influențează cumva prezenta noastră viață și că avem ceva de rezolvat. O lecție de învățat, o energie de consumat.
Și mai știm ceva: că suntem și nu suntem aceiași care ne-am întâlnit într-o altă întrupare, chiar dacă este vorba de cea mai recentă pe care am avut-o.
Știu nu numai că tu ești altfel, știu și că eu sunt altfel. Pentru că nu mă întorc în această lume identic cu cel care am fost – o altă speranță deșartă a celor pentru care modelul reîntrupării este doar o cale de a evada, de a nu-ți asuma răspunderea sau de a-ți prelungi plăcerea.

Cuprins
Introducere
Trecut și trecuturi
Lecție pentru celălalt
Relaxarea
Protecția
Ascensiunea
Țintele
Asistența ghizilor
Învățarea lecției
Lecțiile…
Momentul
Meditație pentru călătoria în timp
Meditația pentru inventarierea trecuturilor
Meditația Shenu
Memele și regresia
Cât o să mai plătesc eu pâinea aia pe care am furat-o?
La ce bun visele?
Intuiție, imaginație, inspirație
Între negare și negociere

 

 

Format: 13*20

Numar pagini: 72

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.084 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.