Un jurnal paranormal si emotionant al peregrinarilor sufletului

Un jurnal paranormal si emotionant al peregrinarilor sufletului
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Ezoteric
Preț: 20,00 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Doamna S. lucra ca functionara intr-un birou si, cel mai adesea, nu se remarca prin nimic iesit din comun in comparatie cu colegii ei de serviciu. Totodata, ea isi indeplinea intotdeauna cu constiinciozitate indatoririle de mama si isi crestea cu greu, singura fiica, deoarece sotul ei murise in urma unui tragic accident de masina. Nimeni, cu exceptia bunului Dumnezeu (si a ingerilor de lumina) nu stia insa ca in linistea noptilor, in vreme ce marea majoritate a fiintelor umane se scufunda pur si simplu in banalul somn, aceasta femeie (numai in aparenta obisnuita) intra in contact constient, aproape noapte de noapte, cu ingerul ei pazitor, al carui nume este Alfa.

In timpul acestor peregrinari supranaturale, ingerul ei pazitor i-a prilejuit anumite intalniri astrale ce erau nu numai extraordinare, ci si pline de invataminte, atat cu diferite entitati din lumea de dincolo, cum ar fi: ingeri, suflete omenesti care parasisera definitiv Universul Fizic, spirite ale naturii, cat si cu unele suflete care inca mai traiau pe Pamant si care se proiectau in mod constient in Universul Astral.

Cu fiecare noua lectie spirituala pe care ingerul ei pazitor i-a oferit-o, cu fiecare situatie, in mod vadit neobisnuita, cu care ea s-a confruntat atunci cand (noapte de noapte) s-a aflat printre spiritele din lumea de dincolo, sufletul pur, deschis si receptiv al acestei femei simple si umile s-a familiarizat in mod gradat cu legile divine, universale ale Creatiei lui Dumnezeu. In felul acesta, ea a asimilat incetul cu incetul o multime de cunostinte spirituale, precum si felurite invataminte care, cel mai adesea, sunt aproape inaccesibile in aceasta lume materiala ce exista pe pamant.


Anul aparitiei: 2011

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1440 sec