Viata in lumea de dincolo. Un ghid referitor la viata de apoi

Viata in lumea de dincolo. Un ghid referitor la viata de apoi
-10%
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Ezoteric
Preț: 21,60 lei
24,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

In aceasta carte,, Viata in lumea de dincolo" cu totul extraordinara, Sylvia trece in revista experientele sale din trecut, sedintele de hipnoza si cercetarile pe care le-a facut de-a lungul timpului, si descrie adevarul pe care l-a descoperit referitor la lumea de dincolo. Ea explica procesul de tranzitie din aceasta lume terestra in cea spirituala, dar si cel de reintrupare pe pamant, atunci cand circumstantele o cer.Medium renumit, invatatoare spirituala si autoare de bestselleruri, Sylvia Browne a schimbat milioane de vieti cu ajutorul calitatilor ei unice. Prin aceasta carte, ea isi conduce cititorii intr-o veritabila aventura a spiritului, oferindu-le un crampei surprinzator din lumea de dincolo unde ii asteapta cu rabdare cei dragi care le-au luat-o inainte si care au parasit aceasta lume fizica.

In aceasta carte cu totul extraordinara, Sylvia trece in revista experientele sale din trecut, sedintele de hipnoza si cercetarile pe care le-a facut de-a lungul timpului, si descrie adevarul pe care l-a descoperit referitor la lumea de dincolo. Ea explica procesul de tranzitie din aceasta lume terestra in cea spirituala, dar si cel de reintrupare pe pamant, atunci cand circumstantele o cer.

Plina de revelatii uluitoare si de relatari ale persoanelor care au vizitat lumea de dincolo, aceasta carte inaltatoare reprezinta ghidul suprem care ne poate ajuta sa descoperim pacea specifica lumii de dincolo.

„Am asistat personal la maniera in care Sylvia a reusit sa aduca pace unor familii indoliate, a ajutat politia sa inchida anumite cazuri dificile si a deschis inimile oamenilor, invatandu-i sa vada binele din ei.“

    Montel Williams

„Sylvia Browne este mai mult decat un medium, este o maestra care cunoaste adevarul despre a patra dimensiune.“

    Caroline Myss, autoarea cartii Anatomia spiritului

 
Anul aparitiei: 2011
Numarul de pagini: 237
Traducerea: Cristian Hanu
Formatul in cm. (l x L): 13 x 20
Autori: Sylvia Browne, Lindsay Harrison
Titlul original: Life on the Other Side: A Psychics Tour of the Afterlife
Pentru a vedea fragmente din carte dati click pe imaginea de mai jos:
Viata in lumea de dincolo

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1367 sec