Vol. VI - Parfumul trandafirului

Vol. VI - Parfumul trandafirului
Editura:
Anul publicării: 2008
Preț: 9,00 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Vol. VI - Parfumul trandafirului

Numai Cornelia ramase complet nemiscata, ascultand cu atentie rasuflarea ragusita care se apropia din ce in ce mai mult. In ultima clipa, ea se tari in umbra unui ghiveci imens, plantat cu tulpini pe jumatate putrezite, care atarnau vlaguite in jos. Ramase ghemuita in dosul perdelei de plante urat mirositoare, incercand sa distinga ceva, cat de mic, printre ele. Trei forme nedeslusite se apropiau prin aer, la fel de negre ca noaptea. Pluteau ca niste fluturi in deriva si nu atingeau deloc pamantul.
Erau bine facuti, cat un barbat in toata firea, dar, in mod straniu, sub mantiile negre si largi care ii invaluiau, trupurile lor pareau sa nu aiba nici forma, si nici consistenta.


La targul de vechituri din Heartherfield, Cornelia se simte atrasa in mod inexplicabil de un tablou vechi, infatisand un orasel turistic prafuit. Ea il aduce acasa si descopera ca tabloul raspandeste un parfum dulceag de trandafiri. Cam tot atunci incep si necazurile in Fanu. Trandafirul Imaculat a inceput dintr-o data sa isi piarda frunzele. Si cine sa fie oare preafrumoasa doamna care s-a instalat comod alaturi de ea? De ce are ciudatul obicei de a infige ghimpi ascutiti in obrajii oamenilor? Nu incape nicio indoiala – acesta este un caz pentru Vrajitoare!

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1312 sec