A doua venire a lui Christos pe Pământ

A doua venire a lui Christos pe Pământ
ISBN: 973-87383-3-4
Editura:
Anul publicării: 2005
Pagini: 160
Format: 13x20cm
Preț: 13,50 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

A doua venire a lui Christos pe Pământ - Jakob Lorber, Gottfried Mayerhofer. A doua venire a lui Christos pe Pământ.

Prezentare:

Ediţiile anterioare ale acestei lucrări, sinteză a operei lui Jakob Lorber (1800-1864) şi Gottfried Mayerhofer (1807-1877), au fost publicate sub titlul "Marea Transformare", cu referire la marea epocă a tranziţiei umanităţii de la planul fizic către cel spiritual. Nu mai suntem însă la începutul acestei epoci, la fel ca pe vremea lui Lorber şi a lui Mayerhofer, ci ne aflăm în plină epocă crepusculară, în acea perioadă de care vorbesc multe profeţii ca prevestind naşterea noului soare spiritual. Haosul care caracterizează epoca în care ne aflăm reprezintă cea mai bună dovadă în acest sens. De aceea, am considerat mai potrivit să publicăm această lucrare sub titlul de "A doua venire a lui Christos pe pământ".
Cu cât contrastul dintre întuneric şi lumină este mai puternic, cu atât mai clară devine separarea fiinţelor umane (a grâului de neghină). Toate semnele indică cu claritate că bătălia finală între forţele binelui şi cele ale răului este foarte aproape. Victoria Spiritului Divin asupra forţelor demoniace şi a duşmanilor vieţii nu poate fi posibilă fără o trezire accentuată a unui număr cât mai mare de oameni. Liberul arbitru permis pe pământ va acorda forţelor demoniace o ultimă şansă; ele vor creşte din nou, pentru ultima oară, după care îşi vor pierde întreaga putere.
Marile profeţii ale lui Iisus Christos ne-au fost revelate prin intermediul Cuvântului Interior, receptat de Jakob Lorber şi de Gottfried Mayerhofer. Lecturând această carte, cititorul înţelept îşi va da seama cu uşurinţă că, în final, spiritul va repurta o mare victorie asupra anti-spiritului, eliberând astfel umanitatea de teama ei şi revărsând asupra sa o mare linişte interioară. Numai aşa vor putea rezista oamenii, plini de credinţă, în faţa Marilor Evenimente care vor urma. Judecata finală1, consecinţă a încălcării Legilor lui Dumnezeu, va fi transformată de Iubirea Divină direct în beatitudine.
"Coborârea lui Christos asupra spiritului uman" şi Apocalipsa lui Ioan, în care acesta vorbeşte de un "nou pământ" şi de un "nou cer" nu vor putea fi împlinite fără o purificare prealabilă a umanităţii, care nu este însă în nici un caz sinonimă cu distrugerea ei. Toţi cei care vor accepta cu credinţă în inimile lor aceste cuvinte profetice referitoare la sfârşitul timpului (şi tranziţia către un nou început) vor fi acceptaţi în noua arcă, cea spirituală, care îi va transporta într-o dimensiune nouă, protejându-i de furia evenimentelor care vor urma şi care vor transforma natura şi lumea în care trăim. Ei vor cunoaşte astfel Venirea Spirituală a lui Christos pe pământ, bucurându-se într-o stare beatifică de împlinirea învăţăturilor Sale.
Fie ca această carte să vă ofere lumina şi puterea de care aveţi nevoie pentru a trece cu bine prin Marile Evenimente în mijlocul cărora ne aflăm.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1591 sec