Împărăţia misterioasă a spiritelor - vol.1 - evoluţia unui suflet în lumea de dincolo de moarte

Împărăţia misterioasă a spiritelor - vol.1 - evoluţia unui suflet în lumea de dincolo de moarte
-15%
ISBN: 973-87337-2-3
Editura:
Anul publicării: 2005
Pagini: 352
Format: 13x20cm
Preț: 12,75 lei
15,00 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Împărăţia misterioasă a spiritelor - vol.1 - evoluţia unui suflet în lumea de dincolo de moarte - Jakob Lorber. Împărăţia misterioasă a spiritelor.

Prezentare:

"Cel care va citi cu inima deschisă şi cu o deplină credinţă această relatare, care ne-a fost transmisă din lumea de dincolo, îşi va putea face o cât mai clară imagine cu privire la situaţia fiinţei atunci când se află în împărăţia misterioasă a Spiritelor după părăsirea definitivă a corpului său pământesc; cunoscând astfel cu anticipaţie ceea ce se va petrece atunci, el va avea în felul acesta posibilitatea să-şi rânduiască viaţa aşa cum se cuvine. Dar omul care este excesiv ataşat de lumea materială va respinge această lucrare, aşa cum el face cu toate Scripturile Sfinte, calificând-o drept divagaţia nebunească a unui scriitoraş fără minte. Cu toate acestea, el trebuie să ştie că aceasta nu are nici o importanţă, căci mai devreme sau mai târziu chiar şi el va ajunge într-un loc în care, în afară de Mine (Iisus), nimeni nu-l va mai putea ajuta!
Dacă vreun spirit prea poetic şi filosofic va fi şocat de anumite idei ale lui Martin, deoarece i se vor părea uneori prea "terre-â-terre", sordide şi materialiste, să reflecteze cu atenţie asupra acestor cuvinte: "Oriunde se află un stârv, acolo se adună şi vulturii!" Atât în această lume cât şi în lumea de dincolo, mintea omului rămâne în aceeaşi stare de obscuritate. Tocmai de aceea se poate spune că numai după ce el se va lepăda de toate impurităţile sale, abia atunci el va putea vorbi ca un spirit pur, căci va fi fără pată şi neprihănit.
Fie ca Graţia, Binecuvântarea şi Iubirea Mea să fie cu voi toţi!
Amin."
Iisus Cristos

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1058 sec