Împărăţia misterioasă a spiritelor - vol.2 - evoluţia unui suflet în lumea de dincolo de moarte

Împărăţia misterioasă a spiritelor - vol.2 - evoluţia unui suflet în lumea de dincolo de moarte
-15%
Preț: 12,75 lei
15,00 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2005
Pagini: 352
Format: 13x20cm

DESCRIERE

Împărăţia misterioasă a spiritelor - vol.2 - evoluţia unui suflet în lumea de dincolo de moartem - Jakob Lorber. Împărăţia misterioasă a spiritelor.

"Cu toate că, prin această revelaţie, lumea spirituală este descrisă într-un mod cvasi-complet, prezentând ceea ce se petrece cu ocazia diferitelor iniţieri ale sufletelor şi spiritelor în lumea de dincolo, trebuie să consideraţi această relatare plină de veridicitate nu ca un exemplu obişnuit, ci ca pe un caz cu totul excepţional, care nu are un alt scop decât purificarea şi desăvârşirea spirituală a lui Martin. Chiar dacă această relatare detaliată rămâne un caz particular, ea trebuie, totuşi, să fie considerată ca un "tot" în care valorile sunt esenţiale pentru fiecare.
Dacă o acceptaţi ca atare şi o credeţi aşa cum se cuvine, atunci, pe de altă parte, puteţi fi siguri că veţi urma o cale mult mai uşoară decât mii de alte spirite care, aflându-se în întunericul profund în care se complac, nu au nici o idee cu adevărat fundamentală despre Dumnezeu şi viaţa în lumea de dincolo.
Fie ca Graţia, Binecuvântarea şi Iubirea Mea să fie cu voi toţi!
Amin."
Iisus Cristos

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.090 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.