De la iad la rai - vol. 1 - povestea călătoriei lui Robert Blum după moarte, în lumea de dincolo - revelaţii privind soarta Pământului în anii care vor urma

De la iad la rai - vol. 1 - povestea călătoriei lui Robert Blum după moarte, în lumea de dincolo - revelaţii privind soarta Pământului în anii care vor urma
ISBN: 978-973-8783-8-6
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 320
Format: 13x20cm
Preț: 24,00 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

De la iad la rai - vol. 1 - povestea călătoriei lui Robert Blum după moarte, în lumea de dincolo - revelaţii privind soarta Pământului în anii care vor urma - Jakob Lorber. De la iad la rai - vol. 1.

Prezentare:

Domnul Iisus s-a adresat astfel Consiliului Celest Suprem (la care luau parte, printre alţii, Adam, Noe, Avraam, Moise şi cei 12 apostoli):
"Îi ameninţ însă de trei ori pe toţi acei regi, duci şi prinţi care îşi calcă întotdeauna cuvântul, care înşeală credinţa semenilor lor, umplându-le inimile cu minciuni şi cu amăgire! Adevăr vă spun: aceştia se vor prăbuşi ca frunzele uscate duse de vânt! Căci am intenţia să curăţ pământul de toate buruienele sale!
Când pământul va fi curăţat, voi construi o punte de aici şi până acolo, astfel încât locuitorii planetei să poată trece mult mai uşor în lumea noastră atunci când vor dori acest lucru, căci acum nu au la dispoziţie decât scara şubredă a lui Iacov, pe care numai îngerii mai pot urca şi coborî.
Această punte va fi largă şi uşor de urcat, la fel cum este să navighezi pe o mare liniştită, pe care nu există nici un val. Toţi oamenii vor fi liberi să urce pe ea, pentru a obţine din lumea noastră sfatul şi îndrumarea celor de aici, din adevărata lor patrie!
Tot pe această punte vom coborî şi noi din nou pe pământul pe care l-am părăsit de mult, pentru a-i ridica noi înşine pe copiii noştri, învăţându-i, ghidându-i şi conducându-i cu înţelepciune, astfel încât să restabilim paradisul pierdut!"

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1124 sec